Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ανατροπή για Λάτσιο!!

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Λάτσιο η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ απέναντι στην Φιορεντίνα.
Η Λάτσιο έχει κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η ομάδα του Εντουάρντο Ρέγια δεν είχε καταφέρει να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική μέχρι στιγμής και στα πρώτα της τέσσερα παιχνίδια, είχε μόλις μία νίκη.
Απέναντι στην Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» το παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου. Εκεί οι «βιόλα» μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με τέρμα του Σέρτσι στο 8’.
Ωστόσο, ο Ερνάνες ισοφάρισε σχετικά γρήγορα για τους Ρωμαίους στο 28’, με τον Μίροσλαβ Κλόσε στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και να δίνει μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μπόρουτς, Ντε Σιλβέστρι, Γκαμπερίνι, Νατάλι, Πασκουάλ, Μοντολίβο, Μπεχράμι, Λατσάρι (81’ Κάρχα), Σέρτσι, Γιόβετιτς, Βάργκας (55’ Σίλβα)
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Στανκεβίτσιους, Αντρέ Ντιάς, Ραντού (65’ Σκούλι), Γκονζάλεζ (60’ Λούλιτς), Λεντέσμα, Μπρόκι, Ερνάνες, Κλόσε, Σισέ (76΄Ματουζάλεμ)


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: