Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Από εβδομάδα τα έχουν... 400!!

Περίπου στις 400.000 ευρώ αναμένεται να μπούνε την επόμενη εβδομάδα στα ταμία της ΠΑΕ ΑΕΚ, χρήματα από τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου, τα οποία θα πάνε αμέσως σε πληρωμές παικτών και υπαλλήλων.
Από εβδομάδα τα έχουν... 400!
Το οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οξύ εδώ και καιρό. Τόσο που ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι της ΠΑΕ παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα αρκετοί πλέον να έχουν μεγάλο βιοποριστικό πρόβλημα στην καθημερινότητα τους. Στην Ενωση μετράνε και το… ευρώ για να πληρώσουν, αφού Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς ως μεγαλομέτοχοι δεν καλύπτουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους στην εταιρία που έχουν στην ιδιοκτησία τους και όλα είναι στον… αέρα.
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα περιμένουν δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΝΟVA. Δηλαδή, περίπου 400.000 ευρώ που φαίνονται ως… μάνα εξ’ ουρανού για την διοίκηση της Ενωσης. Αυτά τα χρήματα σαφώς και δεν θα παραμείνουν για πολύ στα ταμεία της ΠΑΕ. Μεγάλο μέρος τους θα πάει στην Εφορία (περίπου 200.000 ευρώ) και από το υπόλοιπο ποσό θα πληρωθούν (κάποιοι) παίκτες και υπάλληλοι της ΑΕΚ.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: