Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Λεμπ: «Στόχος το ένατο πρωτάθλημα»


Στην επόμενη σεζόν είναι ήδη στραμμένη η προσοχή του Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος θέλει ένα ακόμα τίτλο. Συγκεκριμένα, ο Αλσατός οδηγός υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος για την κατάκτηση του όγδοου τίτλου της καριέρας του. Επίσης, ο Γάλλος αναφέρθηκε στα μελλοντικά του πλάνα και στον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ουαλία.
Αρχικά, ο Λεμπ τόνισε στην ιστοσελίδα του WRC για τον εφετινό τίτλο: «Σίγουρα νιώθω πολύ χαρούμενος, σίγουρα είναι ένα νέο ρεκόρ. Ήμασταν ίσοι στα πρωταθλήματα με τον Μίκαελ Σουμάχερ, μέχρι αυτήν την εβδομάδα. Αλλά τώρα έχω οχτώ, δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, απλά όλοι αυτό αναφέρανε. Σίγουρα είμαι υπερήφανος για αυτό. Είναι πολύ ιδιαίτερο και από την άλλη ήταν μία ξεχωριστή σεζόν, πολύ δύσκολη με πολλές «μάχες». Σε κάθε γύρο έπρεπε να τρέχω κόντρα σε έναν αντίπαλο, κάποιες φορές τον Μίκο, κάποιες τον Οζιέ, κάποιες τον Γιάρι. Ολοκληρώσαμε σε αυτή τη θέση, ύστερα από δύσκολες στιγμές, όπως στη Γερμανία, την Αυστραλία και τη Γαλλία, όπου χάσαμε πολλούς βαθμούς. Είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος».
Σχετικά με το ατύχημα στην Ουαλία δήλωσε: «Συνέβη κάτι ασυνήθιστο. Βρισκόμασταν σε ένα στενό δρόμο μεταξύ των δύο ειδικών. Ενώ οδηγούσα, είδα ένα αυτοκίνητο μπροστά μου. Πάτησα το φρένο, πήγα στην πλευρά μου, αλλά το πρόβλημα ήταν πως ήταν Ισπανός και οδηγούσε στην αντίθετη κατεύθυνση, έτσι τρακάραμε και έσπασε το ψυγείο. Αυτό το ράλι ήταν μία υπόθεση. ψυγείου».
Στην συνέχεια, ο Λεμπ τόνισε: «Σίγουρα ξεκίνησα με πολύ πάθος και θέληση. Πολύ γρήγορα βρέθηκα να οδηγώ για έναν κατασκευαστή και σήμερα έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση, όταν βρίσκομαι στο αυτοκίνητο. Ακόμη διασκεδάζω στους αγώνες, πραγματικά μου αρέσει να οδηγώ, αυτό είναι το κίνητρο μου. Η ζωή μου δεν θα αλλάξει ούτε στα εφτά, ούτε στα οχτώ, ούτε στα εννιά πρωταθλήματα. Ζω τη στιγμή και μου αρέσει αυτό που κάνω»
Τέλος, ο Γάλλος οδηγός μίλησε και για τους μελλοντικούς του στόχους: «Για του χρόνου; Στόχος η δεύτερη θέση! Σίγουρα έχουμε κερδίσει οχτώ διαδοχικούς τίτλους και ο στόχος είναι ακόμη ένας, την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει πλάνο για την μέρα που θα σταματήσω τα ράλι, απλά ελπίζω να μπορώ να συνεχίσω, ελπίζω αλλά δεν ξέρω».
Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια: