Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Αν έρθουν Πανιώνιοι, θα έχουμε επεισόδια με ΠΑΟΚτσήδες»

Φοβερό και ελληνικό! Η αστυνομία αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια στον Πανιώνιο για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, καθώς φοβάται επεισόδια με τους φίλους του ΠΑΟΚ!
«Αν έρθουν Πανιώνιοι, θα έχουμε επεισόδια με ΠΑΟΚτσήδες»
Όπως είναι γνωστό αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο, το οποίο η Δόξα θα χρησιμοποιεί ως έδρας γι’ αρκετό καιρό.

Όταν σήμερα οι δύο συγκεκριμένες ΠΑΕ παρουσιάστηκαν μπροστά στους υπευθύνους της αστυνομίας και έθεσαν θέμα εισιτηρίων, η απάντηση ήταν αρνητική με το εξής επιχείρημα προς την πλευρά της Αθηναϊκής ομάδας:

«Αν έρθουν εδώ οπαδοί του Πανιωνίου είναι πολύ πιθανό να εμπλακούν σε επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό δεν θα πάρετε εισιτήρια….».

Οι εκπρόσωποι του Πανιωνίου τ’ άκουσαν και φυσιολογικά απάντησαν: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα…» είπαν και ανέφεραν όσα έγιναν και πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη όπου οι Πανιώνιοι υποστήριξαν με πολλούς τρόπους τους φίλου του ΠΑΟΚ…

Η αστυνομία ήταν ανένδοτη και οι εκπρόσωποί της δεν δέχονταν κουβέντα … Και με αυτό το επιχείρημα, απέφυγαν άλλη μία μετακίνηση. 

Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: