Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η διακοπή τελειώνει, τα προβλήματα μένουν


Το πρωί της Δευτέρας (14/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Η πορεία αποθεραπείας του Παπάζογλου, ο οποίος υπέφερε από διάστρεμμα και είχε κάποιες ενοχλήσεις, έδειξε να βρίσκεται σε καλό δρόμο και οι πιθανότητες να είναι "ετοιμοπόλεμος" στο ματς με τον Παναιτωλικό είναι υπέρ του, ωστόσο, η συμμετοχή θα ξεκαθαρίσει αύριο (15/11) όταν θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. 
Ο Γκαρσία συνέχισε με ατομικό, πιθανόν θα ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο και τις επόμενες μια με δύο ημέρες, αφού από τον ΠΑΟΚ θέλουν να είναι σίγουροι πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του και δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και μόνο εάν είναι απολύτως σίγουροι θα μπει στο πλάνο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Λίνο, που ταλαιπωρείται από την γνωστή θλάση άρχισε τρέξιμο, το ίδιο και ο Ετο, ο οποίος, όμως, δεν έχει αφήσει πίσω του το σκίσιμο στο δάχτυλο.

Ο Γλύκος φάνηκε να έχει δρόμο ακόμη για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Λεονάρντο δείχνουν να μην είναι, τελικώς, τόσο επιπόλαιες και έτσι ο αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.


Ο Ιβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα και φάνηκε να θέλει λίγο χρόνο ακόμη.

Γαστρεντερίτιδα ο Χαλκιάς

Ο Κώστας Χαλκιάς, που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και πιθανόν να μην είναι στην τελική αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το φιλικό με την Ρουμανία.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε στην προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (14/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια: