Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η επαρχία αποπνέει υγεία!!

Η Δράμα έριξε στο κανναβάτσο τον παραπαίοντα Αρη και κανείς δεν ξέχασε στους πανηγυρισμούς τις ευχαριστίες προς τον κόσμο. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Η επαρχία αποπνέει υγεία
Η Καβάλα συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία νικώντας το Ρέθυμνο και οι πρωταγωνιστές είπαν ευθαρσώς ότι «ο κόσμος πήρε τη νίκη». Οπως κάνουν και οι Κρητικοί όταν παίζουν στην έδρα τους, όπως κάνουν και οι Ροδίτες του εντυπωσιακού και αήττητου στα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος Κολοσσού.
Η αγωνιστική παρουσία των επαρχιακών ομάδων στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι πολύ καλή. Μπορεί να διατηρηθούν έτσι, μπορεί να έρθει και η κάμψη, αφού όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η εικόνα των γηπέδων τους όμως και κατ’ επέκταση η υγεία που αποπνέουν και οι ίδιες οι ομάδες συνιστούν έπαινο για το πρωτάθλημα της Α1.
Είναι η επιβεβαίωση ότι το μπάσκετ παραμένει στις προτεραιότητες των φιλάθλων, η επιβεβαίωση ότι υπάρχουν πραγματικοί μπασκετικοί φίλαθλοι που ξέρουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και να αναγνωρίσουν τον αντίπαλο. Είναι σε τελική ανάλυση η έμπρακτη επιβεβαίωση και των πολλών που λένε ότι αν υπάρχουν κάποιες ελπίδες να σταματήσει ο διαρκής κατήφορος του πρωταθλήματος μπάσκετ, αυτές βρίσκονται στην επαρχία.
Ετσι κι αλλιώς, το… προϊόν, όπως αρέσκονται ορισμένοι να το αποκαλούν, το έχουν κάνει απωθητικό για επενδυτές. Μόνο ο κόσμος μπορεί να τους δελεάσει και να αποφασίσουν ότι αξίζει να ασχοληθούν.
Πηγή: Eξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: