Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ποιος θα δαγκώσει τη γλώσσα του;

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις των "αιωνίων" πριν το ντέρμπι. Τις προηγούμενες μέρες έδωσαν ρεσιτάλ οι πράσινοι, σήμερα τη σκυτάλη παίρνουν οι κόκκινοι.
Ποιος θα δαγκώσει τη γλώσσα του;
Την προηγούμενη εβδομάδα ένα κάρο παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν του κόσμου τις δηλώσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, αυτό το γεγονός ανάγκασε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα σε μία από τις ομιλίες του στην προπόνηση να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του. Τους είπε ότι θέλει να σταματήσουν να μιλάνε και πως καλό είναι να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο.
Ωστόσο, οι "πράσινοι" ...έγραψαν τον Πορτογάλο στα παλιά τους τα παπούτσια και συνέχισαν τις συνεντεύξεις για το ντέρμπι με τοποθετήσεις του τύπου "θα τους νικήσουμε, δεν τους φοβόμαστε, πάμε για πρωτάθλημα" και τα ρέστα.
Πλέον, η σκυτάλη φαίνεται ότι περνάει στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού κρατούσαν μέχρι τώρα σοφά, κατά τη γνώμη μας, στάση σιωπής πλέον πέρασαν κι αυτοί στην ...αντεπίθεση.
Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις μεγάλες συνεντεύξεις "ερυθρόλευκων" διαβάζουμε σήμερα σε τρεις διαφορετικές εφημερίδες!
"Θα τους κερδίσουμε, θα πάρουμε και το πρωτάθλημα", λέει ο Ορμπάιθ στον "Πρωταθλητή". "Θέλω να τους βάλω και φέτος γκολ",   λέει   ο Μόνχε στον "Γαύρο". "Θα είμαι πολύ κακός το Σάββατο!", λέει ο Τζιμπούρ σε τετρασέλιδη συνέντευξη στον "Πρωταθλητή".
Όλο λόγια, δηλαδή, οι δύο "αιώνιοι" και μένει να δούμε, πια, στο γήπεδο ποιος θα δικαιωθεί για τις πολλές δηλώσεις σιγουριάς που διαβάζουμε καθημερινά. Σάββατο κοντή γιορτή...

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: