Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Και με το ένα πόδι στη μάχη!!

Πολλοί οι τραυματίες στον Ολυμπιακό, κανείς αμφίβολος για Παναθηναϊκό! "Δεν το χάνουμε αυτό το ντέρμπι", λένε όλοι στο Λιμάνι και ανυπομονούν να δώσουν τις απαντήσεις τους το Σάββατο.
Και με το ένα πόδι στη μάχη!
"Πολεμικό κλίμα" επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι το ερχόμενο Σάββατο. Μπορεί οι Ραφίκ Τζιμπούρ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Τζαμέλ Αμπντούν, Βασίλης Τοροσίδης και Κέβιν Μιραλάς να αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα, όμως και οι πέντε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να λείψουν από το συγκεκριμένο ματς.
Αυτό δεν το λέει το ιατρικό τιμ της ομάδας, αλλά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές σε συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες.
"Μπορεί τώρα να μην είμαστε στο 100%, αλλά στα μέσα της εβδομάδας θα είμαστε πανέτοιμοι. Αυτό το ματς είναι η μισή χρονιά, δεν θα το χάσει κανείς", έλεγε μάλιστα προ ημερών ένας εκ των τραυματιών.
Και εξηγούμε...
Ο Τζιμπούρ επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα από την Εθνική Αλγερίας με πόνους στο γόνατο, ωστόσο όπως λένε στο Λιμάνι απλά ...κέρδισε ξεκούραση για τον Παναθηναϊκό.
Οι Ιμπαγάσα και Αμπντούν έχουν κάποιες ενοχλήσεις σε γόνατο και μέση αντίστοιχα, ωστόσο επίσης θα μπουν άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Άλλωστε, και οι τρεις βρέθηκαν κυριακάτικα στου Ρέντη, παρά το ρεπό του Ερνέστο Βαλβέρδε και συνέχισαν την πρόγραμμα θεραπείας τους ώστε να κερδίσουν χρόνο.
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει ούτε με τον Κέβιν Μιραλάς, παρά την αρχική "τρομάρα" την Παρασκευή από τον τραυματισμό του στο ματς του Βελγίου με την Ρουμανία. Ο επιθετικός των Πειραιωτών επικοινώνησε ο ίδιος με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ενημέρωσε πως είναι μία χαρά και έτοιμος για το ντέρμπι.
Σε εξίσου καλή κατάσταση είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης, αν και την Κυριακή έκανε ατομικό με την Εθνική λόγω κούρασης. Ο "Τόρο" πιθανότατα δεν θα παίξει και στην αναμέτρηση της Τρίτης, οπότε θα είναι και "φρέσκος".
Το μόνο πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε "ακούει" στον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος με το διάστρεμμα που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, μόνο με θαύμα θα προλάβει το ματς με το "τριφύλλι". Ακόμα και ο Σέρβος όμως, σήμερα πήγε στου Ρέντη και έδειξε πρόθυμος να ...τρέξει για να προλάβει!
Η ανυπομονησία των παικτών του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο ματς λοιπόν, είναι άνευ προηγουμένου. Μάλλον σε αυτό βοηθάει το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έρχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως πρωτοπόρος στην βαθμολογία, αλλά και με ...υπεροπτική διάθεση, όπως λένε στον Πειραιά τις τελευταίες ημέρες, διαβάζοντας καθημερινά τις δηλώσεις των παικτών του στις εφημερίδες.

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: