Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

"Εύκολα τον έχει τον Παναθηναϊκό"!

Τη σιγουριά πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" εξέφρασε ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τα "ερυθρόλευκα'! "Τρελαίνομαι όταν βλέπω τους Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ", δήλωσε.
"Εύκολα τον έχει τον Παναθηναϊκό"!
Αναλυτικά, η συνέντευξή του στο "ΦΩΣ":
-Πως βλέπεις τον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι; Και σε ρωτάω επειδή με τον Ατρόμητο είχες παίξει εναντίον του και ισοφαρίστηκε η ομάδα σου στο τέλος.
«Όταν είχαμε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι ήταν άλλη ομάδα, γιατί το πρωτάθλημα ήταν στην αφετηρία του ακόμα. Τότε έπρεπε να τον κερδίσουμε κιόλας βάσει της συνολικής μας εικόνας. Αν θυμάσαι, έπαιζε και με 10 παίκτες από το ξεκίνημα του αγώνα λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα. Προηγηθήκαμε, αλλά ισοφαριστήκαμε. Αυτό το ματς όμως είναι πολύ μακριά. Τώρα δείχνει πιο σταθερός και συν τοις άλλοις προέρχεται από σημαντικές νίκες».
-Πως και τον είχατε «μπλοκάρει» τον Παναθηναϊκό σε εκείνο το παιχνίδι;
«Ξέραμε ότι παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα. Βγήκαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ας μην μπαίνουμε τώρα σε σύγκριση του ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός με το ντέρμπι. Δεν έχουν καμία σχέση...»
-Τον περίμενες εσύ σε τέτοια κατάσταση, δεδομένου ότι έφυγαν αρκετοί παίκτες-«κλειδιά» το καλοκαίρι;
«Οικονομικά μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ο Παναθηναϊκός, αλλά επειδή παίζω μπάλα, ξέρω πολύ καλά ότι τέτοιου είδους προβλήματα σε κάνουν πιο δυνατό και βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικά».
-Πώς βλέπεις τελικά να εξελίσσεται το ντέρμπι;
«Άποψή μου είναι ότι ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει εύκολα!».
-Εύκολα κιόλας;
«Εύκολα! Διαθέτει καλύτερους ποδοσφαιριστές που ειδικά στα ντέρμπι απλώνουν στο χορτάρι τον καλύτερό τους εαυτό και μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Παίζει και στην έδρα του, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, οπότε έχει τον πρώτο λόγο. Αισθάνομαι, πάντως, ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Το εύχομαι κιόλας να κερδίσει... Ο Ολυμπιακός θα βρει τις λύσεις και θα επικρατήσει. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη βέβαια έχει κερδίσει τόσα ματς, αλλά πιστεύω ότι στο ντέρμπι θα χάσει...»
-Αν διάλεγες κάποιους παίκτες που σε ενθουσιάζουν με την απόδοσή τους, ποιοι θα ήταν;
«Προσωπικά τρελαίνομαι όταν βλέπω τους Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Τζιμπούρ να παίζουν μπάλα. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να πάρουν μόνοι τους ένα ντέρμπι».
-Πως είναι να ζεις καθημερινά με τον Μήτρογλου στο Περιστέρι;
«Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την ποδοσφαιρική αξία του Κώστα. Το ξέρουμε όλοι τι παίκτης είναι. Και πάνω από όλα είναι ένα καλό παιδί. Δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Η τεχνική του και η αίσθηση του γκολ είναι σε τόσο υψηλό βαθμό που μας έχει βοηθήσει σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: