Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!

Από τις δηλώσεις του Χατζησάββα στον "Sentra 103.3" αντιλαμβάνεται κανείς πώς σκέφτονται οι άνθρωποι που προεδρεύουν τους συλλόγους...
Η κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Δεν υπάρχει αντίρρηση... Ο Ηρακλής είναι το μεγαλύτερο θύμα των περιστάσεων! Σε μία χώρα που κυβερνά η ανομία και η αηδία σε όλα τα επίπεδα και με όλες τις μορφές, σε μία χώρα που κλυδωνίστηκε το καλοκαίρι από ένα σκάνδαλο τηλεφωνικών συνομιλιών για τις οποίες ευθυνόταν τελικώς μόνο η ...Ηλιούπολη, έρχονται κάποιοι τύποι που υποτίθεται ότι προστατεύουν τη νομιμότητα για να υποβιβάσουν τον Ηρακλή. Σωστά έπεσε ο Ηρακλής. Αλλά ρε μάγκες, τι έγινε με τις υπόλοιπες ομάδες; Ηταν όλες νόμιμες; Ηταν; Είστε σίγουροι;
Τέλος πάντων, αυτό είναι κάτι το οποίο έχετε διαβάσει πολλάκις. Είναι άλλο αυτό όμως, κι άλλο το άλλοθι που μπορεί να βρίσκει καθένας για να διαμαρτύρεται με τον πιο αισχρό, τον αλήτικο και ανήθικο τρόπο.
Για το πανό που αναρτήθηκε χθες στο Καυταντζόγλειο γνωρίζετε... Γνωρίζετε όμως, τι είπε ο πρόεδρος της αντιπάλου του Ηρακλή; Ο κύριος Χατζησάββας, πρόεδρος του Εθνικού Αγιονερίου, προφανώς για να παριστάνει τον καλό στους ανθρώπους του Γηραιού, να τους δείξει ότι τους συμπονά, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, αυτό που βρήκε να πει για το εμετικό πανό των οπαδών ήταν... "Το πανό μας πείραξε;".
Διαβάστε τι είπε στην εκπομπή του "Sentra"...
"Απλώς δεν το διαχειρίστηκε σωστά ο διαιτητής. Έπρεπε να παίξει το παιχνίδι και στο ημίχρονο δεν θα έβγαινε έξω. Γιατί υπήρχε 5.000 κόσμος του Ηρακλή που είναι αγανακτισμένος και δίκαια είναι αγανακτισμένος γιατί απότομα από την Α εθνική ήρθαν στη Δ εθνική να παίζουν με χωριά όπως το Αγιονέρι και διάφορα άλλα.
Είναι λίγο δύσκολο για τους φιλάθλους του Ηρακλή αυτό να το δεχτούνε. Αλλά από τη στιγμή που κάνουν διαμαρτυρία για ένα πανό που δεν θα το δει όλη η Ελλάδα, ποιος θα το έβλεπε στη Δ εθνική εκτός από εμάς που ήμασταν κι ούτε καν το παρατηρήσαμε.
Ένα πανό είναι ρε παιδιά, ένα πανό που το σηκώνουν παιδάκια 16χρονα και 17χρονα. Ένα πανό που δεν το σηκώνει ο ίδιος ο Ηρακλής. Φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε πρωθυπουργό για έξι μέρες, το πανό μας πείραξε; Εντάξει, σίγουρα ήταν κακώς υβριστικά για τα παιδιά, αλλά δεν είναι θέμα του Ηρακλή ούτε των φιλάθλων του Ηρακλή. Δεν είναι του σωματείου. Ένα παράξενο πράγμα".
Eπειδή δεν είναι θέμα του Ηρακλή λοιπόν, Ούτε των φιλάθλων... Μάλλον μόνο του κρεμάστηκε το πανό κύριε Χατζησάββα μας...
Αυτή η ατάκα "Το πανό μας πείραξε;" είναι η επιτομή της κατάστασης που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό, το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ελληνική κοινωνία.
Ανθρωποι που λαϊκίζουν σε έσχατο σημείο για λογαριασμό της καταραμένης της μπάλάα, που έχουν χάσει τον μπούσουλα, που είναι τόσο χοντρόπετσοι, που δεν τους κάνει αίσθηση, ούτε η κατάπτυστη αναφορά στα παιδιά κάποιου...
Να τους χαιρόμαστε!
Υ.Γ. Αυτός ο Χατζησάββας, δεν τον ξέρουμε, μπορεί να είναι ο καλύτερος παράγοντας του κόσμου και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου... Μετά όμως την μυθική ατάκα του "Το πανό μας πείραξε;" περνάει σε μία άλλη κατηγορία "ανθρώπων" - ειδών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: