Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Στοίχημα και για τον Πρόμπιερζ!!

Στα χέρια του Μίχαλ Πρόμπιερζ η καυτή πατάτα που ακούει στο όνομα Νέρι Καστίγιο. Πώς θα προσπαθήσει ο Πολωνός να …αναστήσει αγωνιστικά τον Μεξικανό.
Στοίχημα και για τον Πρόμπιερζ
Ο Σάκης Τσιώλης το είχε παραδεχθεί και δημόσια ότι ο Νέρι Καστίγιο ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων χαμένο αφού ο Έλληνας τεχνικός δεν κατάφερε να τον… κουλαντρίσει, να του βρει ένα ρόλο στην ομάδα, να γίνει τελικά ο ηγέτης της και να δικαιολογήσει την επένδυση που έγινε πάνω του το καλοκαίρι.
Το στοίχημα περνά πλέον στα χέρια του Μίχαλ Πρόμπιερζ που θα προσπαθήσει να πετύχει ότι δεν κατάφερε ο προκάτοχός του. Δηλαδή να πάρει μέσα στο γήπεδο αυτό που μπορεί να προσφέρει ο 27χρονος παίκτης, δίνοντάς του ένα νέο ρόλο. Στις πρώτες δοκιμές, ο Πρόμπιερζ χρησιμοποιεί τον Καστίγιο πίσω από τον Σολτάνι και αυτό που του ζητάει είναι να μην γυρίζει πίσω και να παίρνει την μπάλα, όπως έκανε κατά κόρον αλλά να παίζει ως δεύτερος επιθετικός και να πατάει περιοχή.
Ο Πρόμπιερζ σκοπεύει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον Καστίγιο, αφού πιστεύει στις ικανότητές του, αρκεί βέβαια και ο ίδιος να παραμείνει πιστός στο αγωνιστικό πλάνο αφού ο Πολωνός τεχνικός είναι πολύ αυστηρός σε θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: