Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οι φαντασιώσεις μιας γυναίκας στο κρεβάτι…

Νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν σκέφτονται αταξίες; Λάθος.
Οι φαντασιώσεις μιας γυναίκας στο κρεβάτι…
Υπάρχουν κάποια κλισέ πράγματα και καταστάσεις που μια γυναίκα φαντάζεται να της συμβαίνουν στο σεξ. Μπορεί να μην τα πραγματοποιήσει και ποτέ στην πραγματική της ζωή, ωστόσο υπάρχουν στο μυαλό της και ονειρεύεται τη μέρα που θα βγουν αληθινά. Έστω κάποια από αυτά. Με τον κατάλληλο παρτενέρ, θα το πετύχει. Μια καλή 10άδα ωστόσο, είναι η ακόλουθη. Δεν πέφτει και πολύ μακριά από αυτά που θέλει ο μέσος όρος των γυναικών.
Παρακάλα με…
Μπορεί να φαντάζει ιδανικό το σενάριο να έχουμε δίπλα μας έναν ισχυρό άνδρα που θα έχει τον έλεγχο, το πάνω χέρι και θα μας καθοδηγεί, αλλά το αντίθετο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Μία από τις βασικές φαντασιώσεις της γυναίκας είναι να υποτάξει τον παρτενέρ της στο κρεβάτι, να τον κάνει να την παρακαλάει. Έτσι έχει εκείνη τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και τον άνδρα αφοσιωμένο σε εκείνην και μόνο!
Την βάζεις εσύ κάτω!
Το αντίθετο από το προηγούμενο δηλαδή. Το παιχνίδι υποταγής περνάει στα χέρια σου. Την κάνεις ότι θες. Οι άγριες διαθέσεις φτιάχνουν τη γυναίκα (αυτής που της αρέσει φυσικά). Θέλει να νιώσει τα χέρια σου να της τραβάνε τα μαλλιά πίσω, τα δόντια σου να δαγκώνουν απαλά τους ώμους της, διψάει για την απόλυτη υποταγή. Τέλος! sp[ortdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: