Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Υπάρχει θέμα κόντρα στον Ηρακλή»


Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Revolution» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιώργος Ξενίδης ο οποίος μίλησε για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του «γηραιού» με το Αγιονέρι.
«Με το που έκανε τη διακοπή, τον ρώτησα για ποιο λόγο έγινε η διακοπή, μου είπε για το πανό που ανάφερε επάνω «παπαγαλάκια δημοσιογράφοι». Αν υπήρχε καλύτερη διαχείρηση από τον διατητή ο αγώνας δεν θα είχε αυτή την κατάληξη. Πρέπει να καταλάβουν την ιδιατερότητρα των παιχνιδιών του Ηρακλή. Η ομάδα παρόλο που είναι στην Δ’ εθνική θέλει να λειτουργεί όπως και στην Super League. Δεν μπορούν οι διαιτητές της Δ’ να διαχειριστούν τέτοιου είδους παιχνίδια. Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ υπήρχε ένα πανό αλλά δεν διεκόπη το παιχνίδι. Καταδικάζω σαφώς το πανό και τα επεισόδια μετά την διακοπή» ανέφερε αρχικά ο Ξενίδης.
Ενώ για την στήριξη που έχει ο Ηρακλής από τις υπόλοιπες ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος: «Συμπάσχουν με τον Ηρακλή οι άλλες ομάδες. Θέλουν να αναδείξουν την αδικία την οποία έχει υποστεί ο Ηρακλής, μου έλεγαν παίκτες και πρόεδρος του Αγιονερίου ότι ήθελαν να φορέσουν φανέλες στις οποίες θα αναγραφόταν «Ο Ηρακλής ανήκει στην Super League».
Όσον αφορά τη συνέχεια για τους «κυανόλευκους» : Θα εξετάσουμε τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Μπιτσαξής, αν καταλάβουμε ποιες είναι οι εγγυήσεις που ζητά. Ξαναλέω ότι τα αντανακλαστικά του γενικού γραμματέα Αθλητισμού είναι πρωτοφανή, ειδικά για ένα παιχνίδι Δ’ Εθνικής. Αν η ΕΠΟ έχει ένα πρόβλημα με οποιονδήποτε κ.Τάκη δεν μπορεί να πάρει η μπάλα έναν ολόκληρο σύλλογο. Προσωπικά διακρίνω ένα γενικότερο θέμα κόντρα στον Ηρακλή».
Αντιπαράθεση με τον πατέρα του Τσακαλίδη
Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο πατέρας του Ισαάκ Τσακαλίδη, Δημήτρης Τσακαλίδης, ο οποίος έδωσε την δική του εκδοχή για την διακοπή του αγώνα: «Δεν ήταν στην πρόθεσή του γιου μου να κάνει διακοπή, είμαστε Ηρακληδείς όλοι η οικογένεια. Το παιδί μου δεν είχε καμία πρόθεση, είναι διαιτητής και θα πρέπει να παίζει 50-50. Το παιχνίδι πήγαινε για προσωρινή διακοπή. Του επιτέθηκαν αλλά οι αρχές προσπάθησαν να τον προστατέψουν Δεν έχει χτυπηθεί σοβαρά ευτυχώς. Μετά από αυτή την εξέλιξη ήρθε η διακοπή» τόνισε ο πατέρας του διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: