Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μαρκόπουλος: «Να ξεχάσουμε τα προβλήματα»

Να αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα των τελευταίων ημερών θέλει από τους παίκτες του, ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για τη Λετονία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρίγα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Eurocup, πως η ήττα από τον Πανιώνιο για την Α1 θα πρέπει να ξεχαστεί άμεσα.
Χαρακτηριστικά, ο Μαρκόπουλος τόνισε: «Αρχίζουμε τις υποχρεώσεις μας στο Eurocup με έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Η Ρίγα απέδειξε πως είναι καλή ομάδα κερδίζοντας τη Ζαλγκίρις και έχει πολύ δυνατή έδρα. Συμμετείχε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, όπως και οι άλλες ομάδες του ομίλου μας, κάτι που δείχνει πως το γκρουπ είναι πολύ δυνατό. Το επίπεδο της διοργάνωσης φέτος είναι υψηλό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τελευταία».
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης δήλωσε: «Μπαίνουμε πλέον σε μία φάση, όπου θα έχουμε δύο ματς κάθε εβδομάδα και θα δοκιμαστούν οι αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να τα πάμε καλά, αλλά γνωρίζουμε τις δυσκολίες Το Eurocup είναι πολύ σημαντική διοργάνωση και η συμμετοχή μας αποτελεί πρόκληση για όλους. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο παιχνίδι της με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: