Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η Arboris επιστρέφει!!

Η εταιρία Arboris Capital δεν το βάζει κάτω, όσον αφορά την πρόταση που θέλει να φέρει για την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα κάνει την αντεπίθεση της.

Η Arboris επιστρέφει!
Μέχρι αύριο το απόγευμα που είναι προγραμματισμένο το Διοικητικό Συμβούλιο των πρασίνων, τα στελέχη της εταιρίας από το Αμπου Ντάμπι θα έρθουν σε επαφή με τον Παναθηναϊκό καθώς σκοπεύουν να κάνουν μια κίνηση που θα «ταράξει» τα νερά. Μπορεί το τριφύλλι να είναι στην τελική ευθεία με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, όμως η Arboris δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη!
Το μόνο σίγουρο είναι πως η Arboris Capital δεν καταθέτει τα όπλα και θα περιμένει την εξουσιοδότηση για να κινηθεί περαιτέρω. Υπενθυμίζουμε, πως στο Δ.Σ. της 4ης Νοεμβρίου θα συζητηθεί το θέμα της πολυεθνική εταιρείας ώστε να εξουσιοδοτηθεί για να φέρει πρόταση για την αγοραπωλησία του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού.
Πλέον, είναι αμφίβολο αν η Arboris θα πάρει την έγκριση του Δ.Σ. για να φέρει πρόταση, πάντως αν αυτό γίνει, θα υπάρχει μία εναλλακτική λύση σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία με τον Αλ Σαούντ.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: