Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Εγκώμια για Πρόμπιερζ!!

Στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στην LKS Γουτζ αναφέρονται δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου στην Πολωνία.

Εγκώμια για Πρόμπιερζ
Εξαιρετική πορεία διαγράφει στο πολωνικό πρωτάθλημα η LKS Γουτζ από την ώρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της ιστοσελίδας "naszemiasto.pl".
"Οι φίλαθλοι και οι διοικούντες την LKS μπορούν να αποκαλούν τον Πρόμπιερζ ως θαυματουργό. Από τότε που ανέλαβε την ομάδα μόνο η Σιλεσία Βρότσλαβ, η Λέγκια Βαρσοβίας και η Βίσλα Κρακοβιας συγκέντρωσαν περισσότερους βαθμούς από την LKS. Και αν ο διαιτητής Ρόμπερτ Μάλεκ δεν διέπραττε τραγικό λάθος και μετρούσε το γκολ του Μάρτσιν Κατζμάρεκ στο παιχνίδι με τη Βίστουλα, η LKS θα ήταν χειρότερη μόνο από τη Σιλεσία!", αναφέρει το δημοσίευμα.
Ο Πρόμπιερζ ανέλαβε την LKS στις 5 Σεπτεμβρίου και από τότε η ομάδα έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Παρά το σερί αυτό η LKS εξακολουθεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας εξαιτίας όμως των αποτελεσμάτων της στην αρχή του πρωταθλήματος.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: