Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Ποια Ευρώπη; Ο Άρης!"

Το παιχνίδι του Σαββάτου, εναντίον των "κίτρινων", κοιτάζουν τώρα στον Ολυμπιακό και όχι τις πιθανότητες να συνεχίσουν στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Μακούν.
"Ποια Ευρώπη; Ο Άρης!"
Ο άσος των "ερυθρόλευκων" έκανε δηλώσεις για το ματς με τη Ντόρτμουντ, αλλά και την εμφάνιση του Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς:
Η ομάδα αν και είχε καλή απόδοση σε σημαντικά κομμάτια του αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. Γιατί συνέβη αυτό;
Ήταν πολύ δύσκολο ματς και η αλήθεια είναι ότι δεν φτιάξαμε πολύ παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν πολύ καλά και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στην αρχή. Και επειδή σημείωσαν ένα γκολ στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να επανέλθουμε στο παιχνίδι, αν και είχαμε την υπεροχή σε ορισμένα σημεία. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά οι περισσότερες ήταν σε στημένες φάσεις. Ήταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ να φτιάξουμε παιχνίδι, πέρα από τις στημένες φάσεις.
Περίμενες ότι θα παίξει τόσο αμυντικά η Ντόρτμουντ;
Όχι, δεν το περίμενα. Αλλά επειδή κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς, μετά κάθισαν πίσω, μας περίμεναν και δεν είχαν λόγο να βγουν περισσότερο στην επίθεση.
Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός έμεινε τελευταίος στον όμιλο. Μπορεί να διεκδικήσει κάτι, μπορεί ακόμα να προκριθεί;
Δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε ακόμα τη μαθηματική δυνατότητα να προκριθούμε, γιατί είναι κοντά οι ομάδες στη βαθμολογία. Αλλά πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι.
Είναι εφικτός στόχος για τον Ολυμπιακό η τρίτη τουλάχιστον θέση;
Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια. Θα δούμε τι πόντους θα συγκεντρώσουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Τι σας είπε ο πρόεδρος που σας επισκέφθηκε στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα;
Δεν μας μίλησε πολύ. Μάλλον θα το κάνει αργότερα. Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι να ξεχάσουμε το ματς με τη Ντόρτμουντ, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: