Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Πλησιάζει ο Πρόμπιερζ

Κάθε ώρα που περνά, φέρνει όλο και πιο κοντά τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Αρη. Η «φημολογία» μεταφέρθηκε, πλέον, από την Ελλάδα στην Πολωνία, με τα εκεί δημοσιεύματα να πληθαίνουν σε ότι αφορά το φλερτ του  νυν προπονητή της Λότζ με τους κιτρίνους της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της ιστοσελίδας "futbolnews.pl": «Ο ΜίχαλΠρόμπιερζ ανέλαβε την LKS στις αρχές Σεπτεμβρίου και άλλαξε την ομάδα απομακρύνοντάς την από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα παραμείνει όμως προπονητής της ομάδας; Ο προπονητής είναι ένας από τους τέσσερις υποψήφιους για τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Ο Πρόμπιερζ είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πρόμπιερζ έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του Αρη πως το συμβόλαιο που έχει με την τωρινή του ομάδα, δεν αποτελεί εμπόδιο και πως μπορεί να απεμπλακεί απ΄ αυτό οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει. Επομένως είναι καθαρά θέμα Αρη αν θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία μαζί του ή το εάν θα περιμένει για μια καλύτερη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο στόχος δεν αλλάζει και έχει να κάνει με την παρουσία του νέου προπονητή (όποιος κι αν είναι αυτός) στις εξέδρες του «Κλ. Βικελίδης» το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία του Αρη ενόψει του ματς με τους πρωταθλητές συνεχίζεται με μία προπόνηση στο γήπεδο Χαριλάου. Οι συνήθειες δεν αλλάζουν, λοιπόν, με τον Νίκο Πασσιαλή να ακολουθεί την πεπατημένη του Τσιώλη ο οποίος συνήθιζε να γυμνάζει την ομάδα, κάθε Πέμπτη, στο γήπεδό της. Ο Σολτάνι αναμένεται να προπονηθεί και πάλι σε φουλ ρυθμούς για να φωνάξει «παρώ  novasports gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: