Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Φάγανε τα μούτρα τους…!!

Ο Άρης κατάφερε να ανταπεξέλθει στο βαρύ κατηγορητήριο και τον τρόπο που είχε συνταχθεί αυτό, ώστε να οδηγήσει στην τιμωρία του και έτσι το παιχνίδι με τον Παναθηναικό θα γίνει κανονικά με κόσμο.
Η προσπάθεια από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν πολύ μεγάλη με δεδομένη και την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για εκτεταμένα επεισόδια. Αυτό που πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος είναι ότι ο ΑΡΗΣ απολογήθηκε με βάση το βαρύτατο κατηγορητήριο και όχι με βάση το τι είδε απλά ο κόσμος στο γήπεδο ή το τι έγινε ή δεν έγινε στην πραγματικότητα. Και η επιτυχία του ΑΡΗ έγκειται στο ότι έπεισε ότι δεν υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια, αλλά μεμονωμένα γεγονότα που μάλιστα δρομολογήθηκαν είτε εκτός γηπέδου είτε μια ώρα μετά το ματς. Κατά την διάρκεια του αγώνα η συμπεριφορά του κόσμου ήταν άψογη εκτός αν κάποιοι θεωρούν ότι ο ΑΡΗΣ έπρεπε να τιμωρηθεί για τις σαχλαμάρες περί διαθηκών και σαμπουάν. Γιατί κι αυτά ήταν μέσα στην δίωξη!!!
Η ποινή ων 85.000 ευρώ προέκυψε με δεδομένο ότι η ΠΑΕ δέχθηκε χωριστά πρόστιμο για κάθε (θεωρητικά) επιλήψιμη πράξη. Πολύ απλά πλέον δεν δέχεσαι συμψηφιστικά ένα πρόστιμο για όλα όσα έγιναν στο γήπεδο. Αυτό γίνονταν μέχρι πέρσι. Δέχεσαι π.χ. 5000 για ένα μπουκάλι συν 5000 για ένα σύνθημα συν 5000 για λέιζερ συν 5000 για το πανό συν , συν συν…. Αθροίζονται όλα αυτά και βγαίνει το… κουστούμι!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: