Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η απάντηση του Μήτσου!

Ο Σαλπιγγίδης, με δύο γκολ, οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε νίκη 3-1 επί των Σάμροκ Ρόβερς, "απαντώντας" στις αποδοκιμασίες της Κυριακής. Το άλλο γκολ ο Φωτάκης. Πρώτος στον 1ο όμιλο του Europa League o Δικέφαλος!
Η απάντηση του Μήτσου! (BINTEO)
Στο πρώτο 45λεπτο είδαμε τον καλύτερο φετινό ΠΑΟΚ, με τον φοβερό Σάλπι να έχει δυο γκολ και μια ασίστ, ο Βιεϊρίνια δοκάρι (όπως και στο 69`) και ο Γεωργιάδης να είναι ασταμάτητος από δεξιά! Το 0-3 (το 3ο ο Φωτάκης), που θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις, εφησύχασε τον ΠΑΟΚ. Στο διάστημα 45-60 οι παίκτες του Μπόλονι έπαθαν "μπλακ άουτ", η Σάμροκ μείωσε σε 1-3, αλλά στη συνέχεια ο Δικέφαλος σοβαρεύτηκε φτάνοντας σε μια δίκαιη νίκη.
Μετά πάντως από το Ρούμπιν-Τότεναμ 1-0 κι εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει στο Λονδίνο την Τότεναμ, τότε θα χρειάζεται μόνο νίκη με τους Ρώσους στην Τούμπα για να προκριθεί...
Από το... λαιμό!
Ο ΠΑΟΚ μπήκε με... άγριες διαθέσεις στο "Τάλατ" και στο 6` όχι μόνο είχε δοκάρι με τον Βιεϊρίνια, αλλά στην επαναφορά ο Σάιβς σταμάτησε καθαρά με το χέρι την μπάλα στο σουτ του "Σάλπι"! Πέναλτι και αποβολή, αλλά ο διαιτητής είπε "παίζετε"...
Όμως στο επόμενο λεπτό, ο Βιεϊρίνια έδωσε... "πάρτο-βάλτο" στον "Σάλπι" κι αυτός με πλασέ έκανε το 0-1!
Η ταχύτητα των Βιεϊρίνια, "Σάλπι" και Γεωργιάδη είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Ιρλανδούς, με τον τελευταίο να έχει δυο καλές φάσεις (19`, 28`), ενώ ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ είχε απειλήσει και με τον Λίνο!
Σάλπι-γκολ!
Η πίεση του ΠΑΟΚ έφερε και πάλι αποτέλεσμα στο 36`. Ο Γεωργιάδης (ο καλύτερος στο πρώτο μέρος με τον Σάλπι) έκλεψε, έδωσε στον Σαλπιγγίδη, αυτός στον Φωτάκη και 0-2! Δυο λεπτά μετά ο Γεωργιάδης σέντραρε από δεξιά και ο Σάλπι με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-3! Τόσο απλά!
Οι Ιρλανδοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 41` με την κεφαλιά του Τέρνερ, με την ανάπαυλα να βρίσκει τον Δικέφαλο να προηγείται 0-3!
Απρόσεχτος...
Με το ωραίο φάουλ του Ντένεχι (χάσαμε το λογαριασμό με το πόσα στημένα έχει "φάει" ο ΠΑΟΚ φέτος...) η Σάμροκ μείωσε σε 1-3 στο 51`, με τους γηπεδούχους να αναθαρρούν και να πιέζουν, αφού ο ΠΑΟΚ δεν κρατούσε και δεν κυκλοφορούσε την μπάλα. Μετά το 60`-65` και την είσοδο του Μπαλάφα, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε και στο 69` ο Βιεϊρίνια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι!
Ο Δικέφαλος είχε άλλες 3-4 φάσεις για γκολ (72` Βιεϊρίνια, 79` Σάλπι, 80` Γεωργιάδης), πανηγυρίζοντας στο τέλος μια σημαντική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: