Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Κοντά σε... Καυτανζόγλειο η Δόξα!!

Eίναι πολύ πιθανό η Δόξα Δράμας να χρησιμοποιήσει για το επόμενο δίμηνο το Καυτανζόγλειο για τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Σούπερ Λίγκα μέχρις ότου να επιλυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η φυσική της έδρα.
Κοντά σε... Καυτανζόγλειο η Δόξα!
Ο διευθυντής του Σταδίου, Δημήτρης Βούλγαρης σε δηλώσεις του στο Bluearena.gr επιβεβαίωσε ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
«Είναι πολύ πιθανό η Δόξα Δράμας να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο. Είναι ένα θέμα που θα συζητήσει η Επιτροπή του Σταδίου», επισήμανε αρχικά ο κ. Βούλγαρης, ενώ μας εξήγησε σχετικά με τη συμφωνία με την μακεδονική ομάδα: «Αυτά που προβλέπονται για να επικυρωθεί η συμφωνία είναι συγκεκριμένα πράγματα, που αναφέρονται στη νομοθεσία του Σταδίου. Ένα από τα κύρια συμφέροντα που θα κοιτάξει η Επιτροπή είναι το οικονομικό. Και με τον Ηρακλή η συμφωνία είναι παρόμοια».
Ερωτηθείς, αν προκύψουν προβλήματα, καθώς και ο Ηρακλής θα χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο ως έδρα, ξεκαθάρισε ότι «δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Θα γίνει και μια μελέτη με τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Άλλωστε, αυτό έχει ξανασυμβεί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς πριν από τέσσερα χρόνια. Επιπλέον, δε δεσμεύεται η Επιτροπή να παραχωρεί το Στάδιο μόνο σε μία ομάδα».
Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: