Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Έσπασε την πόρτα για να βγει από το δωμάτιο!!

Φανταστείτε ότι είστε σε ένα ξενοδοχείο. Και κατά λάθος κλειδώνεστε μέσα στο δωμάτιό σας. Τι κάνετε; Η λογική λέει ότι καλείτε τη ρεσεψιόν ή κάποιον άλλον με τηλέφωνο για να σας βγάλει. Ε, ο Καρλ Σέπαρντ της Σάμροκ απλά έσπασε την πόρτα ή για την ακρίβεια άνοιξε μία τρύπα στην πόρτα και βγήκε!
Έσπασε την πόρτα για να βγει από το δωμάτιο!
Ο 20χρονος επιθετικός της Σάμροκ, ο παίκτης που πέτυχε το γκολ των Ιρλανδών στην Τούμπα, κλειδώθηκε χθες μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και για να βγει άμεσα ώστε να μην καθυστερήσει στην προπόνηση της ομάδας του έσπασε την πόρτα!
Χθες ο Σέπαρντ παρέλαβε το βραβείου του καλύτερου παίκτη στο ιρλανδικό πρωτάθλημα για το μήνα Οκτώβριο αλλά αργότερα εγκλωβίστηκε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο που έμενε η ομάδα.
Αντί να καλέσει στη ρεσεψιόν ή να τηλεφωνήσει κάποιον για βοήθεια, επειδή δεν ήθελε να καθυστερήσει στην προπόνηση και ο χρόνος τον πίεζε, πήρε μία σανίδα ξύλο και έσπασε την πόρτα του δωματίου του, βγαίνοντας από εκεί μέσα από την τρύπα που άνοιξε!
Μάλιστα φωτογράφισε το σκηνικό και αργότερα το ανέβασε στο Twitter!
«Ίσως τιμωρηθώ με πρόστιμο για την πόρτα», έλεγε στα ιρλανδικά ΜΜΕ. «Αλλά στην προπόνηση ήμουν στην ώρα μου», πρόσθεσε ο σκόρερ της Σάμροκ στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
«Εκείνο το γκολ μου το είδα και στη Eurosport όταν επιστρέψαμε από την Ελλάδα. Είχαμε μία καλή χρονιά φέτος, θέλουμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη τώρα και αφού στην Ελλάδα φτάσαμε κοντά στην ισοπαλία, τότε γιατί να μην πάρουμε κάτι παραπάνω στην έδρα μας;», πρόσθεσε ο Σέπαρντ.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: