Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

«Αγχωτική νίκη»

Την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του σχολίασε ο Σάκης Τσιώλης μετά την νίκη του Αστέρα Τρίπολης (1-0) επί του Παναιτωλικού, ενώ εξέφρασε την σιγουριά του για την συνέχεια του πρωταθλήματος, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Αγχωτική νίκη»
«Ήταν μια αγχωτική νίκη με τη διαφορά ότι ήταν κρίσιμη βαθμολογικά. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα και στο δεύτερο μάλιστα ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε και φθάσαμε να αγωνιούμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Από την αναμέτρηση πρέπει να κρατήσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός των Αρκάδων αναφερόμενος στο παιχνίδι.
Και στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο οποίο δεν μπήκαμε ποτέ, ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαιούταν κάτι καλύτερο. Δουλεύουμε πάντως και θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα».
«Η νίκη σήμερα έχει μεγάλη σημασία και αν βάλουμε και ότι έχουμε δυο παιχνίδια λιγότερα, είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: