Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο Αργύρης που όλοι αγαπήσαμε!!

Μετά την επανεμφάνιση του Αργύρη Σαλιαρέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ενώ η παρουσία των «επιστημόνων» του είναι διαχρονικά αποδεδειγμένη, μόνο ένα απομένει για μια ιστορική επιστροφή στο παρελθόν...

Ο Αργύρης που όλοι αγαπήσαμε!

Τώρα που το σκέφτομαι, λέτε ο περίφημος Πρίγκιπας να είναι ο Μπάγεβιτς;

Να δούμε ξανά στα γήπεδά μας και τον άνθρωπο που κυνηγούσαν οι «επιστήμονες» του Σαλιαρέλη προ 20ετίας: τον Χρήστο Δημόπουλο. Εν ανάγκη, ας την πάρει αυτός την ΑΕΚ! Και τι έγινε που είναι Παναθηναϊκός; Κι ο Σαλιαρέλης Ολυμπιακός είναι. Θα μου πείτε, ΑΕΚτζής δεν υπάρχει; Θα υπάρχει. Μπορεί να είναι ο Πρίγκιπας που πάει να πάρει τον Παναθηναϊκό.
Τώρα που το σκέφτομαι, λέτε ο περίφημος Πρίγκιπας να είναι ο Μπάγεβιτς;
Είναι - δεν είναι, η επιστροφή του Σαλιαρέλη μου έδωσε ιδέες. Να φέρουμε πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλους τους παράγοντες που κατά καιρούς έχουν γράψει ιστορία, τώρα που χάσαμε τους σταρ της εποχής μας, τον Μάκη και τον Αχιλλέα. Μιας και δεν βλέπουμε μπάλα της προκοπής στα ελληνικά γήπεδα, ας βλέπουμε του-λάστιχον έξω από αυτά. Να γυρίσει ο Αργύρης. Να γυρίσει κι ο Κοσκωτάς. Κι ο Καπετάνιος, που πέρυσι έκανε μια σπέσιαλ γκεστ εμφάνιση διακόπτοντας μετάδοση αγώνα στον αέρα. Να γυρίσουνε κι ο Γούμενος (που έχει κι αυτός τώρα τα προβληματάκια του), αλλά κι ο Μπάτμαν, ο αγαπητικός της Βοσκοβασούλας.
Να τους μαζέψουμε όλους πίσω, να βρει δουλειά ο σούπερ κοριός για μια εικοσαετία. Να μην χαρακτηρίζονται «σκάνδαλο της χρονιάς» τα στημένα, αλλά να θεωρείται σκάνδαλο όταν γίνονται ματς(!) και διακόπτεται -δίχως λόγο κι αφορμή- το σόου των προεδραίων.
Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο που περίμενα, ήταν να ξαναδώ τον Αργύρη Σαλιαρέλη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα που το έψαξα λιγάκι και ξαναείδα σε βίντεο μερικές μεγάλες στιγμές του, είναι το πρώτο που περιμένω!
Απολαύστε τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβετε γιατί...









Μέχρι να αποκτήσουμε και πάλι το ποδόσφαιρο και τους παράγοντες που μας αξίζουν, εγώ, ο Μίλτος, να ΄μαι καλά...

πηγή: Gazzetta.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια: