Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δοκιμάζει Νιμανί ο Μπόλονι!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "france football", ο επιθετικός της Μονακό Φρεντερίκ Νιμανί έρχεται στην Θεσσαλονίκη για δεκαήμερη δοκιμή στον ΠΑΟΚ.

Δοκιμάζει Νιμανί ο Μπόλονι
Το επιπλέον στοιχείο από την πλευρά των Γάλλων έχει να κάνει με το ότι την Τετάρτη ο Νιμανί θα συμμετέχει σε φιλικό παιχνίδι δοκιμής του ΠΑΟΚ με αντίπαλο που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνονται πλέον και από τον ΠΑΟΚ που πράγματι περιμένει για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Λάζλο Μπόλονι. Οι δύο είχαν συνεργαστεί στην Μονακό το 2006 όταν ο ποδοσφαιριστής ήταν 18 ετών. Ο Νιμανί αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα.
Ο 23χρονος Νιμανί (γεννημένος τον Οκτώβριο του 88) έχει ύψος 1.90 παίζει με αριστερό πόδι στην επίθεση. Αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ και λιγότερο από τα αριστερά και φέτος με την Μονακό στην δεύτερη κατηγορία έχει τρεις συμμετοχές και ένας γκολ.
Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στην Μασσαλία, έχει ρίζες από το Τσάντ και πριν δύο χρόνια δόθηκε δανεικός στην Μπέρνλι. Ως δανεικός έχει παραχωρηθεί και σε Λοριάν, Σεντάν, Ναντ. Έχει οκτώ συμμετοχές και με την εθνική κάτω των 21.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: