Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ποιοι εξευτελίζουν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για αυτούς που εξευτελίζουν τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ με την προσπάθεια να πείσουν ότι μπορούν να αγοράσουν τις δύο ΠΑΕ!

Ποιοι εξευτελίζουν Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!
Αυτό έπρεπε να κάνει ο Βασίλης Ξενιάδης κι αυτό έκανε. Για να πείσει πόσο αξιόπιστος είναι, πήρε μαζί του τον συνέταιρό του στα πετρέλαια, Αργύρη Σαλιαρέλη.
Έτσι κέρδισε και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού λίγα λεπτά δημοσιότητας αφήνοντας στον αέρα μια χοντροκομμένη κοτσάνα: Ότι άλλη μεγάλη ΠΑΕ εμποδίζει να μπει ο Ξενιάδης στην ΠΑΕ ΑΕΚ!
Μπράβο αλησμόνητε πρόεδρε. Πάνω που βρέθηκε ένας σωτήρας για την Ένωση δεν τον αφήνει ο… ανταγωνισμός να σώσει.
Εννοείται πως ο Σαλιαρέλης δεν χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις. Ούτε ποια είναι η ΠΑΕ ούτε με ποιο τρόπο εμποδίζει τον επίδοξο επενδυτή.
Κι όπως ήταν φυσικό, ο πολυμήχανος Αργύρης έστρωσε το έδαφος για να την κοπανήσει με ελαφρά πηδηματάκια ο… συνέταιρός του. Είπε πως τα πρώτα δυόμιση εκατομμύρια του τα ζήτησε ο Αδαμίδης για να τα δώσει στη Morgan Stanley. Αύριο, μεθαύριο το επικαλείται ο Ξενιάδης και κόβει ρόδα μυρωμένα.
Μέρες τώρα με ατράνταχτα στοιχεία η «SportDay» αποκαλύπτει ότι ο… θησαυρός Ξενιάδη είναι άνθρακες.
Η φοβισμένη διοίκηση της ΑΕΚ για να μην τυχόν της πουν ότι τάχα δεν άφησε τον Ξενιάδη να… δείξει τα λεφτά του, συνεχίζει το διάλογο μαζί του αφήνοντάς του το περιθώριο να υποστηρίζει αύριο – μεθαύριο ότι τάχα δεν τα βρήκανε στις διαπραγματεύσεις.
Από τη στιγμή που βρέθηκαν ΑΕΚτζήδες να πιστέψουν στον Μπομπ Κοζώνη, τότε – ναι – σε καταστάσεις μεγαλύτερης απελπισίας θα πιστέψουν και στον Ξενιάδη.
Υποψήφιος επενδυτής με ψεύτικες επιχειρήσεις, ψεύτικα διπλώματα και ψεύτικα βαπόρια. Η ΑΕΚ να διασύρεται μη μπορώντας να ζήσει με αξιοπρέπεια τη φτώχεια της.
Θα μου πείτε εδώ ολόκληρος πολυμετοχικός Παναθηναϊκός και επιτρέπει να του φέρνουν παίκτες, πρώτα ο Βλάσης Τσάκας και μετά κάποιοι αναμενόμενοι Άραβες επενδυτές που θα πάρουν την ομάδα όταν έχει ολοκληρωθεί η περίοδος των μεταγραφών…
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: