Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο ''βασιλιάς των ρουμπινιών''!!

Η επανεμφάνιση του Αργύρη Σαλιαρέλη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, ήταν η απόλυτη είδηση της ημέρας των Θεοφανίων. Έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στους οπαδούς της Ένωσης. Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος.

Ο ''βασιλιάς των ρουμπινιών''
Βέβαια για τους πιο «ψαγμένους», δεν ήταν τόσο έκπληξη, αφού συζητείτο, ότι ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, είχε εμφανιστεί ως «εγγυητής» σε αρκετές εμπορικές συναλλαγές του κυρίου Ξενιάδη, ακόμη και σε απλές μισθώσεις επαγγελματικών χώρων. Άλλωστε και ο ίδιος ο υποψήφιος επενδυτής, δήλωσε αμέσως μετά, ότι είναι συνεργάτης του. Προφανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Σε οποιαδήποτε άλλη χρονική και οικονομική συγκυρία για την ΠΑΕ, νομίζω ότι η εμφάνιση και μόνο, του πρώην «βασιλιά των ρουμπινιών», θα ήταν αρκετή για να χαλάσει το deal. Μπορεί να μην εμπλακεί ποτέ στα κοινά της ΑΕΚ, όπως έσπευσε να καθησυχάσει ο Έλληνας επιχειρηματίας με δηλώσεις του σε ιστοσελίδες. Ορισμένα πράγματα όμως στο ποδόσφαιρο, απλά απαγορεύονται. Ακόμη και η υποψία, ότι μπορεί να έχει σχέση με τον «νέο πρόεδρο» και να τον επηρεάζει, θα ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για το σύνολο των φίλων της Ένωσης.
Όμως την στιγμή, που αναζητείται ρευστό άμεσα, ο κύριος Αδαμίδης και οι υπόλοιποι που τρέχουν τις διαδικασίες, κάνουν τα «στραβά μάτια», επιμένοντας στις υπόλοιπες εγγυήσεις (χρήματα και όλες τις υπόλοιπες απαραίτητες από την ΕΕΑ προϋποθέσεις), περιμένοντας να προχωρήσει η υπόθεση. Δεν λένε, ότι ο «πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».
Φοβάμαι όμως, ότι όσο και να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, τα γεγονότα θα ξεπεράσουν κάποια στιγμή την ομάδα. Το ξέσπασμα στα αποδυτήρια των ξένων παικτών, ήταν το προμήνυμα. Και αν δεν έλθει η νίκη στην Λιβαδειά το Σάββατο, για να δώσει μια «ανάσα» στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η αρχή της επόμενης εβδομάδας, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: