Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

"Πρώτη φορά ακούω για Χαβίτο"

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως δε γνωρίζει τίποτα για το ενδεχόμενο του Χαβίτο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, καθώς και ότι ο Εργοτέλης θα κάνει μεταγραφή μόνο αν αυτή είναι... δώρο!

"Πρώτη φορά ακούω για Χαβίτο"
Αναλυτικά:
«Ο Εργοτέλης δεν έχει την ικανότητα να κάνει μεταγραφές. Πρώτη φορά ακούω για Χαβίτο. Αν μας κάνουν δώρο έναν ποδοσφαιριστή, θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε κάποιον παίκτη. Αν έρθει και μας πει κάποιος ότι εγώ θα τον πληρώσω, τότε θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν παίρνουμε ποδοσφαιριστή», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διάλογο που «άνοιξε» με την εξέδρα την στιγμή της αλλαγής του Τζανακάκη. «Θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει γιατί ο Τζανακάκης ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής μας. Όσοι δεν το κατάλαβαν, τους το είπαμε εμείς». Όσον αφορά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Καραγεωργίου πιστεύει ότι ήταν δίκαιη.
«Πήραμε τρεις βαθμούς και κερδίσαμε δίκαια. Ήταν μια αγχωτική νίκη και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ώστε να σημειώνουμε τα γκολ και να απελευθερώνεται η ομάδα ακόμα περισσότερο. Προερχόμασταν από μια ήττα που δυσκόλεψε τα πράγματα. Τίποτα παραπάνω, κερδίσαμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».
Τέλος, αναφέρθηκε ξανά στις επιστροφές ποδοσφαιριστών. «Η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί όταν επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τώρα κερδίζουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και με προσπάθεια που είναι παραπάνω από τις δυνάμεις κάποιων. Για να αλλάξει η εικόνα μας και να γίνει ο Εργοτέλης η ομάδα που γνωρίζαμε θα πρέπει να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: