Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Διαθέτει τρομερή αίσθηση χιούμορ!!

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο υποψήφιος επενδυτής στην ΑΕΚ, Βασίλης Ξενιάδης εμφανίστηκε στη συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας μαζι με τον Αργυρη Σαλιαρέλη καταλήγω στο εύκολο όσο κι αισιόδοξο συμπέρασμα. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Διαθέτει τρομερή αίσθηση χιούμορ!
Η χώρα αυτή -σε πείσμα ανθρώπων και καιρών- δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ!! Ποτέ όμως!!!! Κι όσοι είμαστε έτοιμοι ν' απελπιστούμε να το ξεχάσουμε!! Εδω δεν απελπίζεται ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
Ο Σταύρος Αδαμίδης - που όπως πολυ ανοιχτά γράφει ο Μεξικάνος- ΞΕΡΕΙ περί τίνος πρόκειται, όχι μόνο πήγε στη συνάντηση αλλα.... την ολοκλήρωσε κιόλας με παρόντα τον γίγαντα Αργύρη Σαλιαρέλη!!!!
Αφού λοιπόν ο πρόεδρος δεν απελπίζεται μ ολα αυτά, γιατι ν απελπιστούμε εμείς;;; Μακάρι ο Θεός να μας δίνει το κουράγιο του για να μπορέσουμε να σταθούμε κι εμείς όρθιοι! Και φυσικά να μας δίνει και την τρομερή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει ο κ. Αδαμίδης!
Όπως επίσης και τη διάθεση να κάνει πλάκα στους άλλους.Δηλαδη στον Τύπο, τους οπαδούς της ομάδας, ακόμη και στους μετόχους. Το θέμα βέβαια ειναι τι θα γίνει μόλις τελειώσει η πλάκα.... Καλη φώτιση εύχομαι εκ βάθους καρδίας......
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: