Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Κερδίζει πόντους ο Μιχάλης Σηφάκης για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό.

Κερδίζει πόντους ο Μιχάλης Σηφάκης για τη θέση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. Οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, αναμένεται σύντομα να ξεπεραστεί.


Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία, κοντά στις 400.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως ο Σηφάκης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο Αρης δεν πρόκειται να βάλει εμπόδια στη μεταγραφή, καθώς ήδη χρωστάει χρήματα στον παίκτη.
Το μόνο θέμα που προβληματίζει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι η αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, ο οποίος είναι τραυματίας τους τελευταίους μήνες. Η αποθεραπεία του, πάντως, φαίνεται πως πηγαίνει καλά και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα γήπεδα έχει ξεκινήσει.
Ο έλληνας πορτιέρο έχει δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα, καθώς ήθελε να επιστρέψει υγιής για να βρει θέση στην Εθνική ομάδα για το Euro 2012.
Από την επόμενη εβδομάδα στον Ολυμπιακό θα αρχίσουν να συζητάνε και για τις ανανεώσεις των συμβολαίων ορισμένων παικτών, με τους Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Μοντέστο, έχουν τον πρώτο λόγο. sporrt24 gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=115915#ixzz1irElv7sB

Δεν υπάρχουν σχόλια: