Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Το παίρνουν πάνω τους!!

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν τα δεδομένα είναι οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Το παίρνουν πάνω τους
Μετά και τη δεύτερη αλλαγή προπονητή στον Άρη από το ξεκίνημα της σεζόν οι Γιώργος Σεμερτζίδης και Γιάννης Μιχαλήτσος αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν αντιμετωπίσουν είναι αυτό της κακής ψυχολογίας που έχει η ομάδα.
Μετά την ομιλία του αρχηγού, Νίκου Λαζαρίδη και των διοικούντων στα αποδυτήρια, φαίνεται πως έγινε το πρώτο βήμα για να αλλάξει κάπως η κατάσταση. Ήδη στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών κυριαρχεί η πίστη πως ότι περνά από το χέρι τους ή καλύτερα από τα πόδια τους, θα γίνει ώστε ο Άρης να έχει την πορεία και την εικόνα που του αξίζει.
Με οδηγό την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές των Κίτρινων είναι αποφασισμένοι να αφήσουν στην άκρη όποια προβλήματα υπάρχουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κόσμου δικαιώνοντας έτσι πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς τους.
Αυτό που μένει είναι να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο αυτή η πίστη και η προσπάθεια αλλά να έχει και διάρκεια. Αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τις δύσκολες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου οι οποίες θα κρίνουν οριστικά τους στόχους του Άρη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: