Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η Γουίγκαν το «θύμα»!!


Η Γουίγκαν το «θύμα»!
Ο 3ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας δεν έφυγε… αναίμακτα! Η Γουίγκαν ήταν το «θύμα», αφού ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Σουίντον! Εύκολη πρόκριση για Φούλαμ, «εισιτήριο» για Τότεναμ, Γουέστ Μπρομ, Νόριτς, Σουόνσι και Έβερτον, αγχώθηκε η Νιούκαστλ, ανησύχησε αλλά τα κατάφερε η Στόουκ, ρεβάνς για Μπόλτον και ΚΠΡ!

Οι «cottagers» δεν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία στην προσπάθειά τους να επικρατήσουν με το τελικό 4-0 της Τσάρλτον, ενώ οι «πότερς» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη Τζίλιγχαμ, επί της οποίας όμως επιβλήθηκαν 3-1! Στο ρελαντί η Τότεναμ, 3-0 την Τσέλτεναμ, λίγο πιο δύσκολο το τεστ για τους «baggies» που ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κάρντιφ (4-2).

Αυτή που χρειάστηκε να ιδρώσει περισσότερο από όλες ήταν η Νιούκαστλ, αφού χρειάστηκε τα γκολ των Μπεν Αρφά (70΄) και Γκουτιέρεζ (90’ + 5’) για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στην αναμέτρηση με τη Μπλάκμπερν και να προκριθεί με το 2-1!

Και η Σουόνσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με τη δύσκολη νίκη (4-2) στην έδρα της Μπάρνσλεϊ! Στον θεσμό συνεχίζει η Έβερτον με το 2-0 επί της Τάμγουορθ, όπως επίσης και η Νόριτς που επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 της Μπέρνλι! Ανατροπή και πρόκριση για τη Σαουθάμπτον, 2-1 την Κόβεντρι!

Αυτές που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» σε 90 λεπτά αγώνα είναι οι Μπόλτον και ΚΠΡ! Οι «γουόντερερς» πέρασαν δύσκολες στιγμές για να οδηγηθούν στη ρεβάνς με τη Μάκλσφιλντ (2-2), ενώ στο φινάλε κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα οι Ρέιντζερς με το 1-1 απέναντι στην ΜΚ Ντονς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας:

Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι 2-4
Μπέρμιγχαμ – Γουλβς 0-0
Μπράιτον – Ρέξαμ 1-1
Κόβεντρι – Σαουθάμπτον 1-2
Κρόουλι – Μπρίστολ Σίτι 1-0
Ντάγκεναμ – Μίλγουολ 0-0
Ντέρμπι – Κρίσταλ Πάλας 1-0
Ντονκάστερ – Νοτς Κάουντι 0-2
Έβερτον – Τάμγουορθ 2-0
Φλίτγουντ – Μπλάκπουλ 1-5
Φούλαμ – Τσάρλτον 4-0
Τζίλιγχαμ – Στόουκ 1-3
Χαλ – Ίπσουϊτς 3-1
Μάκλσφιλντ – Μπόλτον 2-2
Μίντλεσμπρο – Σριούσμπερι 1-0
ΜΚ Ντονς – ΚΠΡ 1-1
Νιούκαστλ – Μπλάκμπερν 2-1
Νόριτς – Μπέρνλι 4-1
Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ 0-0
Ρέντινγκ – Στίβενεϊτζ 0-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σάλισμπερι 3-1
Σουίντον – Γουίγκαν 2-1
Τότεναμ – Τσέλτεναμ 3-0
Γουότφορντ – Μπράντφορντ 4-2
Γουέστ Μπρομ – Κάρντιφ 4-2

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: