Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Χαμός στη Λίβερπουλ με νέα ρατσιστική επίθεση!

Αυτή τη φορά η ρατσιστική επίθεση στο "Άνφιλντ" δεν προήλθε από παίκτη, αλλά από οπαδό! Έρευνες από την Λίβερπουλ και την αστυνομία.

Χαμός στη Λίβερπουλ με νέα ρατσιστική επίθεση!
Τα ρατσιστικά κρούσματα στο αγγλικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, έκαναν την εμφάνισή τους στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Όλνταμ για το Κύπελλο Αγγλίας, η οποία βρήκε τους "Reds" νικητές με 5-1.
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τόμ Αντεγιέμι έδειξε προσβεβλημένος από κάτι που άκουσε από τις κερκίδες και στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι του επιτέθηκε ρατσιστικά οπαδός από το Kop.
Ενώ το ματς συνεχιζόταν, ο τέταρτος διαιτητής είχε συζήτηση με αστυνομικό στη φυσούνα και στη συνέχεια η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι αν και δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, διεξάγονται έρευνες σε συνεργασία με την αστυνομία του Μέρσισαϊντ.
"Ένα περιστατικό συνέβη στο δεύτερο μισό του αγώνα και τώρα ερευνάται από τον σύλλογο και την αστυνομία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στενά με την αστυνομία ώστε να εντοπίσουμε τις λεπτομέρειές του τι πραγματικά συνέβη και θα επανέλθουμε φυσικά με νέα ανακοίνωση", αναφέρουν οι "Ρεντς", ενώ η αστυνομία τονίζει:
"Η αστυνομία τοτ Μέρσισαϊντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι κανείς δεν έχει συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής, 6 Ιανουαρίου, για ρατσιστική επιθετική συμπεριφορά στο αποψινό ματς του Άνφιλντ για το Κύπελλο. Ωστόσο, μαζί με την Λίβερπουλ ερευνά ένα περιστατικό που συνέβη στο δεύτερο μέρος"
Ο προπονητής της Όλνταμ, Πολ Ντίκοφ δήλωσε: "Δεν έχω μιλήσει με τον Τομ, αλλά αυτό που θα πω είναι ότι ξέρω το παιδί, κάτι πρέπει να του είπαν. Είναι ένα ήσυχο παιδί και έχει φανταστική ιδιοσυγκρασία. Είναι μαζί μας από το τέλος του Αυγούστου και δεν τον έχω δει ποτέ να υψώνει τη φωνή του, οπότε κάτι πρέπει να του είπαν, αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί του. Τώρα είναι καλά, έχει ηρεμήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: