Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

"Νίκη για αυτοπεποίθηση"

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το ματς στα Πηγάδια, ζητώντας τους τη νίκη για να αποκτήσει... αέρα η ομάδα.

"Νίκη για αυτοπεποίθηση"
«Εχουμε δύο καλούς λόγους για να νικήσουμε. Πρώτον, είναι εκτός έδρας ματς και θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να καλυφθεί κάποιο από το χαμένο έδαφος. Επιπλέον θέλουμε τη νίκη επειδή θα είναι απέναντι σε μια ομάδα που είμαστε κοντά στην βαθμολογία.

Θέλουμε να ανοίξουμε την βαθμολογική διαφορά με τον αντίπαλο γιατί σκοπός μας είναι να τους αφήσουμε πίσω και να αποκτήσουμε αέρα. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε το σερί νικών που αρχίσαμε να δημιουργούμε. Θα μας βοηθήσει ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.

Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίζεται στα τελευταία παιχνίδια όχι μόνο αήττητη αλλά και με νίκες στο ενεργητικό της. Για να επικρατήσουμε θα πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση με αυτή που είχαμε σε παιχνίδια που νικήσαμε άλλους αντιπάλους και φυσικά σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα στην Ξάνθη.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: