Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Πιπίνη… μου εσύ!!

Πιπίνη… μου εσύ!
Την… ομορφιά της νίκης θυμήθηκε για μία ακόμη φορά στο γήπεδό του ο Αστέρας.

Η ομάδα της Τρίπολης διατήρησε το εντός έδρας αήττητο ύστερα από 16 αγωνιστικές, επικρατώντας του Παναιτωλικού με σκορ 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Χρήστος Πιπίνης στο 34’ -με τη συμβολή του Σρέντιαν Μπλάζιτς- ωστόσο αποδείχθηκε αρκετό για τους Αρκάδες, ώστε να πάρουν το «τρίποντο» και να φτάσουν στους 15 βαθμούς.



Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε να έχει διάθεση να πάρει την κατοχή της μπάλας. Περίπου τα πρώτα 20 λεπτά πέρασαν… αναίμακτα, με την πρώτη «προειδοποιητική βολή» να έρχεται από τον Μπρέσκα στο 24’. Όμως, δεν άλλαξε κάτι δραματικά αυτή η ευκαιρία, με την αναμέτρηση να συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο. Αλλά το γκολ του Πιπίνη, 10 λεπτά αργότερα άλλαξε τις ισορροπίες. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοσή τους, με τον Παναιτωλικό από την άλλη να μην «απαντά».

Οι φάσεις έλειπαν από το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που προκαλούσε εντύπωση ήταν η «ανυπαρξία» του Παναιτωλικού στην επίθεση. Ο Καμαρά προσπαθούσε με κάποιες ατομικές ενέργειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτό βόλευε φυσικά τον Αστέρα, ο οποίος πήγε χωρίς άγχος στα αποδυτήρια, έχοντας παράλληλα το προβάδισμα.

Παρόμοιο με το πρώτο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο. Καμία φάση στην αναμέτρηση, με τη διαφορά ό,τι στην επανάληψη απουσίαζε και ο ρυθμός από το ματς. Ο Μπάμπης Τεννές έκανε πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας τον Καραμαλίκη δίπλα στον Καμαρά. Ωστόσο, ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση κύλησε όπως ακριβώς ήθελε ο Αστέρας Τρίπολης. Το σκορ ήταν στο 1-0 και οι Αγρινιώτες δεν απειλούσαν ούτε στο ελάχιστο.

Στο γήπεδο, 20 λεπτά πριν το τέλος, πέρασε και ο Θεοδωρίδης, με τον προπονητή του Παναιτωλικού να τα «παίζει όλα για όλα». Τα χειρότερα, όμως, ήρθαν ένα λεπτό αργότερα καθώς ο έμπειρος μέσος έδειξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Οι «Αρκάδες» πίεσαν και άλλο για το δεύτερο γκολ, κυρίως, με τον Μπρέσκα. Αυτό δεν ήρθε και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-0, χάρη στον Πιπίνη.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: