Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Παρουσία Κόντη με νόημα...!!

Η παρουσία του Γιάννη Κόντη στο Ρύσιο στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Άρη, μόνο τυχαία δεν ήταν μετά από καιρό...

Παρουσία Κόντη με νόημα...
Είχε την σημασία της αφού όπως όλα δείχνουν σηματοδοτεί την… μεγάλη επιστροφή του εκτελεστικού διευθυντή των κιτρίνων μετά από ένα εξάμηνο στο οποίο, μπορεί να μην είχε φύγει από την ομάδα, είχε όμως μικρή ως ελάχιστη συμμετοχή, στον αγωνιστικό σχεδιασμό και φυσικά στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Από σήμερα αυτό αλλάζει και ο Γιάννης Κόντης αναλαμβάνει και πάλι πρωτοβουλίες, όπως προκύπτει από την παρουσία του και τα λόγια που είπε στους ποδοσφαιριστές, αφού ήταν αυτός που μίλησε και την περισσότερη ώρα: «Για κάποιους λόγους είχα απομακρυνθεί αλλά πλέον επέστρεψα και μαζί με τη διοίκηση θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Να ξέρετε ότι από σήμερα θα είμαι αυτός στον οποίο θα απευθύνεστε για ό, τι σας απασχολεί. Πρώτα θα έρχεστε σε εμένα και μετά το θέμα θα πηγαίνει στη διοίκηση, είτε αφορά ζητήματα που σχετίζονται με το αγωνιστικό είτε με το οικονομικό. Έχετε δυνατότητες και θέλω το μυαλό σας να είναι μόνο στο γήπεδο» τους είπε μεταξύ άλλων.
Ο Γιάννης Κόντης θα έχει πλέον πιο ενεργή συμμετοχή στα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και προφανώς και στενή συνεργασία με τον νέο προπονητή που όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί άμεσα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: