Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ικανοποιημένος Ομπράντοβιτς και από… σήμερα Ολυμπιακός!!

Ικανοποιημένος Ομπράντοβιτς και από… σήμερα Ολυμπιακός
Την ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Σέρβος κόουτς έκανε λόγο για μία σημαντική νίκη και πρόσθεσε πως από την Παρασκευή θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό με στόχο η ομάδα του να παίξει στο ΣΕΦ όσο καλύτερα γίνεται.


«Ήταν μία σημαντική νίκη για μας και πιστεύω μετά από επτά μέρες παίξαμε το ίδιο καλά. Το μόνο πρόβλημα μας ήταν κάποια λάθη, τα οποία τιμώρησε η Φενέρ. Γενικά παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και αν κάτι πρέπει να αλλάξουμε αυτό είναι η ταχύτητα που παίζουμε και σε σετ επιθέσεις και σε αιφνιδιασμούς. Όπως και να χει, ήταν μία σημαντική νίκη... Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους που δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους»:

«Έχουμε μπροστά μας να προετοιμαστούμε τις ίδιες μέρες που έχουμε κάθε χρόνο. Είναι πολύ απλό για μας. Την Παρασκευή πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό. Εμείς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είτε αντίπαλος μας είναι ο Ολυμπιακός, είτε όχι. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα από ότι στον προηγούμενο αγώνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: