Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Να μην αποπροσανατολιστούμε»

Μαρκόπουλος: «Να μην αποπροσανατολιστούμε»
Κάθε άλλο παρά εύκολη θεωρεί την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι (17:00), για τη 18η αγωνιστική, ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως το ματς κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων κρύβει αρκετούς κινδύνους, γι' αυτό οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει σημαντικά προβλήματα και πολλές απουσίες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας, να παίξουμε δηλαδή καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Το Μαρούσι άλλωστε, με όποια σύνθεση κι αν έχει παίξει, παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί όλα τα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους, πολύ περισσότερο εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος, να βάλουμε και όλα τα νέα παιδιά για να βρούμε έναν καλύτερο ρυθμό από εδώ και πέρα».

Από την πλευρά των παικτών ο Άαρον Πέτγουεϊ δήλωσε: «Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, νομίζω ότι και θέλουμε, αλλά και έχουμε ανάγκη μία νίκη. Και θέλουμε και μία μεγάλη νίκη κι από αυτό το παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για την συνέχεια. Είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και θέλουμε τον χρόνο μας, αλλά νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ καλά και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: