Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι κουμπάροι του Γκαγκάτση…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για τα ζητήματα του Άρη, αλλά και τους κουμπάρους που ετοιμάζονται για την επαναφορά.
Οι κουμπάροι του Γκαγκάτση…
Την Κυριακή ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη. Μία ομάδα που επί σειρά ετών σκυλιάζει όταν αγωνίζεται κόντρα στον ΑΡΗ. Και δεν είναι μόνο ο Καραγεωργίου αυτός που ευθύνεται για αυτό. Ο Εργοτέλης έχει αναπτύξει- και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει- μία ιδιαίτερη σχέση με τον αιώνιο αντίπαλο του ΑΡΗ, λόγω διάφορών… κουμπαριών.
Κουμπάρος ο κ. Τζώρτζογλου του κ. Γκαγκάτση που είναι κουμπάρος του κ. Ζαγοράκη. Είναι κακό; Όχι βέβαια. Άλλωστε η κάθε ομάδα μπορεί να έχει φίλους και… εχθρούς όποιους γουστάρει.
Πλέον ο κ. Τζώρτζογλου είναι πρόεδρος στην ΕΠΣ Ηρακλείου, ο κ. Ζαγοράκης εκδιώχθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους οπαδούς της ομάδας του(όχι οι Αρειανοί) να τον κατηγορούν για κακοδιαχείριση και διοικητικά λάθη και ο κ. Γκαγκάτσης πλέον ως νομικός είναι δίπλα στον κ. Μαρινάκη.
Όπως είπε ο κ. Τζώρτζογλου ο Εργοτέλης συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ να πάρει 2.250.000 για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη, κρατώντας μάλιστα το 30%. Ο ίδιος δηλαδή συμφώνησε με τον Ζαγοράκη για αυτή την μεταγραφή (από τα οποία πλήρωσε ο ΠΑΟΚ το 1.900.000) και γλίτωσε το υπόλοιπα με την επιστροφή του παίκτη στην Κρήτη.
Βγαίνει σήμερα ο κ. Τζώρτζογλου (που ακόμα είναι βασικός μέτοχος στον Εργοτέλη) στον Κυριάκο Θωμαίδη και αρχίζει να ξεμπλέκεται το κουβάρι. Πάμε, λοιπόν…
Ο κουμπάρος του κ. Γκαγκάτση, ο κ. Τζώρτζογλου (που πριν λίγες μέρες τιμήθηκε από την ΕΠΣ Καρδίτσας σε μια εκδήλωση με παρουσία ακόμα 13 ενώσεων που καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΕΠΟ), προτείνει για Πρόεδρο της ΕΠΟ τον άλλο κουμπάρο του κ. Γκαγκάτση, κ. Ζαγοράκη!!!
Θέλει δηλαδή να αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ αυτός που έδωσε 2.250.000 για το 70% του Κουτσιανικούλη!!! Βέβαια ο κ. Γκαγκάτσης μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα ξαναασχοληθεί. Όλα ΟΚ , λοιπόν…
Τα γράφω σήμερα και ξέρω το αποτέλεσμα. Θα βγουν… αρειανοί που τα είχαν… βρει με τον Γκαγκάτση και θα λένε ότι αποπροσανατολίζω από τα προβλήματα της ομάδας, ότι ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ και άλλα διάφορα που ως στόχο έχουν ένα και μόνο.
Να οδηγήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ να μην ασχολείται με όλα τα παραπάνω που αποτελούν την βάση για όσα… τρέχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Να οδηγήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ να μην ασχολείται με τις σκανδαλώδεις αποφάσεις εύνοιας των συμπολιτών.
Να οδηγήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ να μην ασχολείται με περιπτώσεις όπως του Λαζάρ και να συγκρίνουν τις… κεφαλιές με την περίπτωση του Φατί που δεν έκανε καν φάουλ και αποβλήθηκε. Να οδηγήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ να μην ασχολείται με τον Βασσάρα, τον Κουκουλάκη , τον Γιάχο και τον Σιδηρόπουλο.
Τα προβλήματα του ΑΡΗ είναι αρκετά και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τα κρύψει. Δεν προσπάθησε άλλωστε και κανείς να τα κρύψει. Από τον ARIS FM τα πληροφορήθηκαν τα προβλήματα και όσοι με το μυαλό τους κάνουν… αντιπολίτευση. Αντιθέτως με πρόσχημα τα προβλήματα του ΑΡΗ προσπαθούν ορισμένοι να πλήξουν τον σύλλογο ακόμα περισσότερο.
Ο ΑΡΗΣ τα προβλήματά του θα προσπαθήσει και θα τα λύσει με τις δικές του δυνάμεις, με τον κόσμο του στο πλευρό του συλλλόγου. Άλλωστε μια ζωή μόνος του πάλευε. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΛΩΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ... ΘΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν αρειανοί και να λένε, δεν έχουμε φωνή στα κέντρα των αποφάσεων και οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι να προτρέπουν να μην ασχολούμαστε με τις κουμπαριές.
Υ.Γ.1 Οι παίκτες του ΑΡΗ την Κυριακή θα μπουν στο γήπεδο… σκυλιασμένοι για τη νίκη. Μπάλα είναι δεν μπορώ να ξέρω το τελικό αποτέλεσμα, ξέρω όμως ότι τη νίκη την θέλουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Υ.Γ.2 Ο ΟΦΗ δεν έδωσε εισιτήρια στον ΑΡΗ, αλλά δίνει κανονικά στον ΠΑΟΚ. Μετά φταίει ο Γιαννιώτας;
Υ.Γ.3 Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στο επενδυτικό-χορηγικό θέμα. Πολύ πιο σύντομα από ότι φαντάζονται ορισμένοι που κάνουν λόγο για παπά. Να προδιαγράψω θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα δεν μπορώ. Παπάς πάντως δεν είναι και θα φανεί πολύ σύντομα…
Υ.Γ.4 Χρειάζεται να το γράψω ότι ο κόσμος πρέπει να γεμίσει την Κυριακή το Κ. Βικελίδης; Δικαιολογία πέρα από το οικονομικό δεν υπάρχει πλέον… 10 ευρώ έχει στα πέταλα το εισιτήριο… 2,5 φορές δηλαδή λιγότερο από ότι πλήρωσαν τα παιδιά που πήγαν στην Ξάνθη, πλήρωσαν 25 ευρώ και έφαγαν με το… τουλούμι την βροχή.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: