Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αντρέ προσοχή… Έρχεται ο Καπέλο!!

Αντρέ προσοχή… Έρχεται ο Καπέλο!
Και ξαφνικά, Καπέλο για Τσέλσι! Οι ψίθυροι μετατράπηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε… φωνές και παρουσίαζαν τον πρώην τεχνικό της εθνικής Αγγλίας ως τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο για τον πάγκο των «μπλε», εφόσον αποτελέσει παρελθόν ο Αντρέ Βίλας- Μπόας!

Λίγες ώρες, μόλις, μετά τη δημόσια παραδοχή του Πορτογάλου τεχνικού ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ρομάν Αμπράμοβιτς, η «Sun» δίνει νέες διαστάσεις στο σίριαλ της παραμονής του στον πάγκο των Λονδρέζων!

Το «Στάμφορντ Μπριτζ»… βούιζε χθες το βράδυ ότι ο Ιταλός κόουτς θα αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση τελικά που οι δρόμοι της ομάδας με τον Αντρέ Βίλας- Μπόας χωρίσουν.

Μάλιστα, πηγή προσκείμενη στην Τσέλσι φέρεται να δήλωσε στη «Sun» ότι : «Οι φήμες ότι ο Καπέλο αργά ή γρήγορα θα έρθει στην ομάδα έχουν φουντώσει»!

Όπως και να’ χει πάντως, καλό είναι να κρατάμε μικρό «καλάθι». Μία εβδομάδα νωρίτερα, άλλωστε, η θέση στον πάγκο των Λονδρέζων παρουσιαζόταν… καπαρωμένη από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση του Καπέλο από την εθνική Αγγλίας αμέσως τα Μέσα της χώρας τον έστειλαν στην Ίντερ!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: