Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζει τη νέα Ρεάλ ο Μουρίνιο!!

Ετοιμάζει τη νέα Ρεάλ ο Μουρίνιο!
Ανατροπή δεδομένων σημειώνεται στην φημολογούμενη αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η «AS» υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει καταρτίσει ήδη το πλάνο της ομάδας για το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει ενημερώσει σχετικά τους παίκτες του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 16 Ιουλίου. Αυτή η ημερομηνία αφορά όσους παίκτες δεν θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Euro 2012.

Όσων οι ομάδες αποκλειστούν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα γυρίσουν στις 23 Ιουλίου, όσοι μείνουν εκτός από την προημιτελική φάση θα επιστρέψουν στις 26 του μήνα, στις 28 όσοι φτάσουν στα ημιτελικά και δύο μέρες αργότερα οι φιναλίστ.

Το προηγούμενο διάστημα έγινε γνωστό ότι ο Μουρίνιο σκοπεύει να φύγει από τη Ρεάλ στις 30 Ιουνίου, δύο χρόνια νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του. Αφορμή για τη συγκεκριμένη σκέψη στάθηκαν τα γιουχαΐσματα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Μετά από μερικές ημέρες ο Χοσέ Καγιεχόν δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα για τον Μουρίνιο, επειδή τον βλέπω πολύ χαρούμενο. Θέλει να μείνει εδώ, να κερδίσει πολλούς τίτλους και τα πάει αρκετά καλά».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: