Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σέρεμετ: «Πιστεύουμε στην παραμονή»

Σέρεμετ: «Πιστεύουμε στην παραμονή»
Αισιόδοξος ότι η Δόξα Δράμας μπορεί να παλέψει για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Ντίνο Σέρεμετ, μιλώντας στη SportDay. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας ήταν ο ήρωας των Δραμινών στο Αγρίνιο και θεωρεί ότι μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Σίγουρα πιστεύουμε στην παραμονή. Το πιστεύαμε από την αρχή, πόσο μάλλον τώρα που έρχονται κάποια καλά αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Ο Παναιτωλικός μας σφυροκόπησε. Ξέραμε ότι πρέπει να αμυνθούμε καλά και όσοι έχουν δυνάμεις να βγαίνουν στην αντεπίθεση».

Στη συνέχεια, ο Σέρεμετ μίλησε τις καίριες επεμβάσεις του: «Στα τετ α τετ που έπιασα βγήκε η δουλειά στις προπονήσεις. Βοηθάει και η καλή ψυχολογία τον τερματοφύλακα. Είχαμε και τύχη, σε αντίθεση με το ματς της Τρίπολης. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Καταλήγοντας, ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: «Εχουμε ακόμα βαρύ πρόγραμμα. Θυμάμαι τα λόγια του προπονητή μου στη Λούτον (Μάικ Νιούελ) τις μέρες που υπήρχαν τόσο κοντινά μεταξύ τους παιχνίδια. "Πάρτε ρεπό, δεν θέλω ούτε να σας βλέπω", έλεγε. Ακούγεται περίεργο, αλλά με τέτοιο πρόγραμμα χρειάζεται λίγος χρόνος να φεύγει το μυαλό από το ποδόσφαιρο, για να μπορείς να το βλέπεις σαν διασκέδαση και να αποδίδεις όσο το δυνατόν καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: