Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Με Σισέ, Ζιλμπέρτο θα είχε «γονατίσει»

Ο Παναθηναϊκός είναι λοιπόν μέσα στο πρόβλημα που επιφέρει σε όλες τις χρεωμένες ομάδες το financial fair play της UEFA.
Με Σισέ, Ζιλμπέρτο θα είχε «γονατίσει»
Αυτό το πρόβλημα κάποιοι το επισήμαναν στο διοικητικό συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ στη διετία 2008-2010 όταν το χρήμα έρεε προς κάθε κατεύθυνση.
Τότε αυτοί που το έλεγαν μόνο που δεν τους έπαιρναν με τις... ντομάτες οι άλλοι παράγοντες που είχαν μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον της ομάδας και φυσικά η πλειονότητα του «πράσινου» κόσμου που τώρα βιώνει κι αυτός τις συνέπειες αντίστοιχων καταστάσεων στην προσωπική του ζωή.
Αυτό όμως δεν είναι του παρόντος, καθώς τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα πια και ο Παναθηναϊκός από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να βρει από 6 έως 8 εκατ. ευρώ για να μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Και επειδή η μνήμη δεν πρέπει να είναι… κοντή για κανέναν, αναλογιστείτε πού θα είχε φτάσει αυτό το ποσό αν είχε παραμείνει στην ομάδα ο Σισέ ή είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο, όπως απαιτούσαν οι γαλαντόμοι το προηγούμενο καλοκαίρι.
Με πρόχειρους υπολογισμούς ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να βρει επιπλέον περίπου 5 εκατ. ευρώ που πήρε από τη Λάτσιο για τον Γάλλο και άλλα 5 εκατ. ευρώ για το συμβόλαιό του όπως επίσης και περίπου 3-4 εκατ. ευρώ για το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο (με την Εφορία). Δηλαδή ένα ποσό μαζί με αυτά που ψάχνει τώρα γύρω στα 20 εκατ. ευρώ.
Τόση θα ήταν η μαύρη τρύπα που θα έπρεπε να καλυφθεί. Για να μην ξεχνιόμαστε και να γνωρίζουν οι φίλαθλοι της κάθε ομάδας τι πρέπει και τι δεν πρέπει να απαιτούν...
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: