Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δυσαρεστημένοι στη Ferrari!!

Δυσαρεστημένοι στη Ferrari
Δυσαρεστημένος από το σημείο που βρίσκεται η Ferrari, δήλωσε ο Πατ Φράι. Ο τεχνικός διευθυντής της σκουντερία τόνισε πως ακόμη υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της F2012.

Οι ομάδες βρίσκονται ακόμη στην πίστα της Χερέθ, στην οποία σήμερα (10/2) θα ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος των χειμερινών δοκιμών.

«Δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοση που έχουμε προς το παρόν. Θεωρώ πως υπάρχει ακόμη μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Όσον αφορά στην αξιοπιστία είμαστε σε καλό επίπεδο. Σχετικά με την απόδοση, νομίζω πως είμαστε καλοί, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε σε κάποιες συγκεκριμένα τμήματα των στροφών. Ακόμη δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της σκουντερία, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Υπάρχουν τρεις περίοδοι δοκιμών και όχι τέσσερις και αυτό μας πιέζει λιγάκι. Νομίζω ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η βασική πλατφόρμα είναι εντάξει, όμως δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να δοκιμάσουμε», πρόσθεσε ο Φράι.

Η ιταλική εταιρία έχει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα των Κατασκευαστών από το 2008, όταν πίσω από το τιμόνι βρισκόταν οι Φελίπε Μάσα και Κίμι Ραϊκόνεν.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: