Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Θα το επιτρέψει;

Θα το επιτρέψει;
Η Ντόρτμουντ ξέφυγε την περασμένη αγωνιστική από το συνωστισμό της κορυφής κι εκμεταλλευόμενη τις γκέλες των υπολοίπων πρωτοπόρων αποσπάστηκε. Για την 21η μέρα της Bundesliga, ωστόσο, έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Λεβερκούζεν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», ενώ πέρα από τον Μάριο Γκέτσε δεν υπολογίζει και σε έναν ακόμη βασικό λόγω τραυματισμού, τον Σβεν Μπέντερ. Θα επιτρέψει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στους διώκτες της να την πιάσουν;

Πολλά προβλήματα έχουν και οι «ασπιρίνες», που βρίσκονται στο -9 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αφού ο Κάντλετς είναι τιμωρημένος και οι Άντλερ, Μπαρνέτα, Σαμ και Ντερντιγιόκ τραυματίες. Συν τοις άλλοις, την ερχόμενη Τρίτη υπάρχει και το πρώτο παιχνίδι των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα στην «Μπάι Αρένα».

Γκλάντμπαχ και Σάλκε, που βρίσκονται στο -3 και -2 αντίστοιχα από τους πρωταθλητές, αναμετρώνται στο «Μπορούσια Παρκ». Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις σε αντίθεση με τους «βασιλικούς μπλε» που θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Φέρμαν, Μπαουμγιόχαν, Χόλτμπι, Τζόουνς και Κλούγκε.

Η Μπάγερν έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο από τους πρωτοπόρους υποδεχόμενη την τρίτη από το τέλος Καϊζερσλάουτερν. Στις γνωστές απουσίες των Βαν Μπούιτεν και Κοντέντο προστέθηκε και ο Σβαϊνστάιγκερ, που υπέστη ρήξη συνδέσμων στον δεξιό αστράγαλο και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 10/2

Βόλφσμπουργκ-Φράιμπουργκ 21:30

Σάββατο 11/2 (16:30)

Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν
Μάιντς-Ανόβερο
Μπάγερν Μονάχου-Καϊζερσλάουτερν
Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου
Γκλάντμπαχ-Σάλκε 19:30

Κυριακή 12/2

Άουγκσμπουργκ-Νυρεμβέργη 16:30
Κολωνία-Αμβούργο 18:30

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Παρασκευή 17/2

Χόφενχαϊμ-Μάιντς 21:30

Σάββατο 18/2 (16:30)

Χέρτα Βερολίνου-Ντόρτμουντ
Αμβούργο-Βέρντερ Βρέμης
Νυρεμβέργη-Κολωνία
Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ
Λεβερκούζεν-Άουγκσμπουργκ
Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 19/2

Σάλκε-Βόλφσμπουργκ 16:30
Ανόβερο-Στουτγκάρδη 18:30

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: