Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Εύκολο έργο για τους «μεγάλους»

Εύκολο έργο για τους «μεγάλους»
Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται η 23η αγωνιστική του Σαμπιονά, η οποία ωστόσο περιλαμβάνει «πονηρές» εξόδους για τις Παρί και Μαρσέιγ. Οι Παριζιάνοι αγωνίζονται στην έδρα της Νις και οι Μασσαλοί σε αυτήν της Εβιάν. Ευκολότερο αναμένεται να είναι το έργο της 2ης του βαθμολογικού πίνακα, Μονπελιέ, που φιλοξενεί την Αζαξιό.

Με στόχο την 5η συνεχόμενη νίκη η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν ταξιδεύει για να αγωνιστεί στην έδρα της Νις, η οποία με την σειρά της δίνει μάχη παραμονής, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με την Αζαξιό, ενώ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι νίκησε 3-1 στο Παρίσι την Εβιάν.

Παγίδες κρύβει για την Μαρσέιγ η επίσκεψη της το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της Εβιάν, που είναι στην 12η θέση, απέχοντας όμως μόλις 4 βαθμούς απο τη γραμμή του υποβιβασμού. Ευκολότερα θεωρητικά είναι τα πράγματα για τη Λιόν που φιλοξενεί την Καέν και θέλει μόνο νίκη, ενω ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση της Λιλ με την Μπορντό, η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική στο Σαμπιονα

Σάββατο 11/2 16.00

Εβιάν-Μαρσέιγ
Μονπελιέ-Αζαξιό
Λιόν-Καέν
Οσέρ-Λοριάν
Βαλενσιέν-Νανσί

20.00 Μπρεστ-Ντιζόν
22.00 Ρεν-Σοσό

Κυριακή 12/2

16.00 Λιλ-Μπορντό
18.00 Νις-Παρί Σεν Ζερμέν
22.00 Τουλούζ-Σεντ Ετιέν

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: