Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Οπως είπε και ο Λιμνιάτης... '90s"

Οπως είπε και ο Λιμνιάτης... '90s
Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει στο sday.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Fianl-4 της Κωνσταντινούπολης και το... ξέσπασμα ομάδας και κόσμου στο ΣΕΦ!

Η δουλειά είχε τελειώσει και ο κορυφαίος σχολιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Λιμνιάτης, είχε πάρει το δρόμος προς την πόρτα της εξόδου.

"Το σκηνικό θυμίζει 90s", αναφώνησε και έφυγε.


Ας μην ξεχνάμε ότι στα νιάτα του, έπαιζε στον Ολυμπιακό και ήταν παρών στο δρόμο προς το Τελ Αβίβ και τη Σαραγόσα. Ηταν παρών στο κτίσιμο και την έκρηξη του μπασκετικού Ολυμπιακού εκείνης της 10ετίας.
 
Οντως, αυτό που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο ΣΕΦ ήταν εικόνα από '90s". Από τα χρόνια που ο κόσμος ζούσε το παιχνίδι, έκανε το παλατάκι του Φαλήρου να μοιάζει με έδρα και όταν ερχόταν η πολυπόθητη νίκη ή πολύ περισσότερο η πρόκριση στο φάιναλ φορ, οι παίκτες πανηγύριζαν μαζί με τον κόσμο. Ολοι μέσα στο παρκέ, να γίνονται ένα.
 
Αυτό το πάρτι ήταν θρυλικό, ήταν το ξέσπασμα. Γιατί αυτή η ομάδα βρίσκεται στην αρχή της και τα καλύτερα έρχονται. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για 7η φορά σε φάιναλ φορ, για τρίτη από το 2009 και μετά. Αρα δεν σημαίνει κάτι φοβερό από μόνη της η πρόκριση. Ο τρόπος, όμως, που ήρθε η επιτυχία, το απρόσμενο, ο βαθμός δυσκολίας, έκανε τον κόσμο να ξεσπάσει. Γιατί το χάρηκε πραγματικά, ήταν μια σπουδαία επιτυχία.
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: