Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Γκαρσία: «Είμαστε όλο στο… σχεδόν. Κουράστηκα»!

Γκαρσία: «Είμαστε όλο στο… σχεδόν. Κουράστηκα»!
Για το τέλος της σεζόν δρομολόγησε τις εξελίξεις αναφορικά με τον μέλλον του στον σύλλογο ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ωστόσο, δεν μάσησε τα λόγια του για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει έναν τίτλο.

Στο περιθώριο της παραλαβής του βραβείου Best Goal σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Κάθε χρονιά είμαστε όλο στο... σχεδόν και στο σχεδόν, αλλά στο τέλος δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτό το κάτι παραπάνω. Είμαι κουρασμένος από αυτό.


Οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

Αρχικά για το υπέροχο γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά το θέμα είναι κερδίζουμε τα ματς. Σίγουρα είναι δύσκολο να πετύχεις γκολ από κόρνερ. Εγώ είχα την τύχη να το βάλω. Είχα προσπαθήσει και σε άλλα ματς, αλλά δεν το κατάφερα. Το έκανε σε αυτό το ματς και είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω, αν θα το επιχειρήσω ξανά, είμαι σίγουρος όμως ότι θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει έναν τίτλο: «Πρώτα πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ. Κάθε χρονιά είμαστε όλο στο... σχεδόν και στο σχεδόν, αλλά στο τέλος δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτό το κάτι παραπάνω. Είμαι κουρασμένος από αυτό. Γι’ αυτό λέω ότι πρώτα μας νοιάζει να μπούμε στα πλέι οφ και μετά βλέπουμε».

Για το αν θα παραμείνει ή όχι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αινιγματικός ή αν προτιμάτε έδωσε προτεραιότητα στις επόμενες υποχρεώσεις του συλλόγου. «Δεν το ξέρω αυτό. Έχουμε συζητήσει αλλά τώρα με νοιάζει να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα. Αυτό είναι σημαντικό».

Για το αν θα παρακολουθούσε κάποιο παιχνίδι μέσα από την εξέδρα των οργανωμένων στην Θύρα 4: «Όχι. Δεν το βλέπω σωστό όσο είμαι παίκτης. Αν σταματήσω το ποδόσφαιρο, ίσως…».

Για την μειωμένη προσέλευση στα εντός έδρας παιχνίδια: «Δεν μπορώ να πω κάτι στους φιλάθλους μας. Είμαι κουρασμένος, όλοι είμαστε κουρασμένοι. Όταν πέφτεις όμως πρέπει να σηκωθείς. Αλλά όταν πέφτεις και πέφτεις, θέλει κουράγιο για να σηκωθείς μετά».

Κλείνοντας επισήμανε ότι οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν διαφέρουν από τους προσωπικούς του: «Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα να κερδίζει. Ίσως η ψυχολογία μας όμως δεν είναι καλή. Ίσως κουραζόμαστε να κυνηγάμε συνέχεια τα πλέι οφ. Πάντα σκέφτομαι πρώτα την ομάδα και τα προσωπικά έρχονται μετά. Όλοι αξίζουμε να παίζουμε δυνατά και να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Ίσως χρειαστούμε κάποια αλλαγή. Συνέχεια λέμε αυτό το… σχεδόν. Πάντα έχουμε προοπτικές, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνουμε. Εγώ λέω πάντα την γνώμη μου. Κάποια αλλαγή πρέπει να γίνει. Όχι όμως να μπει το μαχαίρι πολύ βαθειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: