Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Υποκλίνεται στον… Ραούλ ο Γκουαρντιόλα!!

Υποκλίνεται στον… Ραούλ ο Γκουαρντιόλα!
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, απέδειξε για άλλη μία φορά την ανωτερότητά του, αφού δε δίστασε να αποθεώσει τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ.Ο Ισπανός τεχνικός επιβράβευσε τον 34χρονο παίκτη με αφορμή την εμφάνισή του στον αγώνα της Σάλκε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-2) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa League.

Ο Γκουαρντιόλα εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και στάθηκε ιδιαίτερα στην εμπειρία και στην ποιότητα του επιθετικού, ο οποίος σκόραρε και τα 2 γκολ για τη γερμανική ομάδα.

«Αυτό που κάνει ο Ραούλ στην επίθεση το κάνει πάρα πολύ καλά. Για μένα είναι ο καλύτερος στο είδος του. Έχει κάνει περίπου 500 εμφανίσεις και ανήκει στους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

Για τους ποδοσφαιριστές, που ξεκινάνε τώρα, θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος σε όποια ομάδα κι αν παίζει δείχνει το υψηλό του επίπεδο και χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν
», δήλωσε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Ο Ραούλ θα επιστρέψει στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο «Σαν Μαμές» την Πέμπτη (5/4) για τον επαναληπτικό αγώνα της Σάλκε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: