Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ρονάλντο: «Έχω πολλά ακόμα να κάνω»

Ρονάλντο: «Έχω πολλά ακόμα να κάνω»
Την άποψη ότι δεν έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην ειδησεογραφικό πρακτορείο «TVI». Τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει να σπάσει πολλά ρεκόρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπόσχεται ότι μπορούμε να περιμένουμε πολλά ακόμα από εκείνον.

«Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες τη φετινή σεζόν. Ακόμη δεν έχω φτάσει στο πικ της καριέρας μου. Την επόμενη χρονιά μπορεί να είμαι καλύτερος πνευματικά και ας μην πετύχω πολλά γκολ», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Αυτό που είμαι σήμερα αντικατοπτρίζει τα όσα έχω περάσει. Έχω κερδίσει όλα αυτά που έχω, επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ. Τίποτα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην τύχη. Όλα έχουν να κάνουν την προσπάθεια, την αφοσίωση και λίγο στην τύχη».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος παίκτης τόνισε: «Θέλω να έχουμε μία καλή σεζόν και να τελειώσει με καταπληκτικό τρόπο. Θέλω να συνεχίσω στη Μαδρίτη. Έχω τρία χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό μου και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τη διοίκηση του συλλόγου. Πάντως, δεν ακολουθώ κανέναν (σ.σ.: εννοεί τον Μουρίνιο)».

Καταλήγοντας, ο Ρονάλντο μίλησε συγκεκριμένα για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Οι τίτλοι του μιλούν από μόνοι τους. Έχει κατακτήσει τρόπαια σε όποια ομάδα έχει εργαστεί. Δεν έχουν όλοι οι προπονητές αυτό το προνόμιο και τα όσα έχει πετύχει εκείνος. Για αυτό πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος. Οι μεγάλοι προπονητές καταφέρνουν να πετύχουν σε πολλές χώρες και εκείνος τα έχει καταφέρει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: